Melancolia Dorului Etern. Petre Teodorovici

Antologie de Veta Ghimpu-Munteanu

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Mănâncă, roagă-te, iubește (LIVRARE - 7 ZILE)

Elizabeth Gilbert

245,00 MDL
     De ce Iubim Femeile (LIVRARE 15 ZILE)

Mircea Cărtărescu

256,00 MDL
Unsprezece Minute  (LIVRARE: 15 ZILE)

Paulo Coelho

350,00 MDL
    Amintiri din Viitor

Andreea Russo

Preț special 233,10 MDL Preț standard 259,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Petre Teodorovici. Pe data de 18 mai 2020 compozitorul ar fi împlinit 70 de ani. De când a plecat artistul la cele veșnice, mai bine de 23 de ani, am remarcat că tot mai puțin și mai puțin se vorbește despre dumnealui.

Am considerat că e o mare nedreptate și că numele lui Petre Teodorovici, cel care ne-a făcut cunoscut lumii întregi, în mod special prin cântecul „Melancolie”, dar și a sutelor de cântece înregistrate cu diverși cântăreți autohtoni, cât și de peste hotare, merită să fie readus în circuit.

Trebuia înveșnicită viața și activitatea marelui Maestru printr-o carte. Am adunat tot ce a fost scris în presă, am descifrat emisiuni radio și Tv, transpunându-le în texte, i-am intervievat pe toți cei care l-au cunoscut și au colaborat cu Petre Teodorovici.

La redactarea cărții m-a ajutat dezinteresat Ionel Căpiță și m-au susținut tinerii Ana și Alexandru Ștolea și mulți alții. Închinăciuni. La carte am anexat un CD cu 70 de cântece semnate de compozitor pentru a nu fi date uitarii. Veșnică să-i fie amintirea.

- Veta Ghimpu-Munteanu

  

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 256
Apariția: 2019
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 21 x 15 cm
ISBN: 978-997-515-132-0