Pe cont propriu

Vadim Țurcanu

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Arta subtilă a nepăsării (LIVRARE: 15 ZILE)

MARK MANSON

392,00 MDL
   Forța Gândirii Pozitive (LIVRARE: 15 ZILE)

Norman Vincent Peale

400,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

Oferta Săptămânii de -50% este limitată la maxim 5 exemplare pentru același client!

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil de 100 exemplare.

Cum e să pleci spre o țară necunoscută, având doar visul de a trăi o viață mai bună?

Carte premiată cu London's Author Award 2017

PE CONT PROPRIU este o autobiografie curajoasă, care te captivează de la primele pagini. În fiecare paragraf al cărții simți forța spirituală a autorului, care nu se teme să-și dezvăluie slăbiciunile și să împărtășească cititorilor greutățile prin care a trecut.

Vadim Țurcanu ne arată cum fiecare întâmplare de pe traseul vieții sale a devenit o treaptă spre un viitor mai bun. Povestea lui e un exemplu pentru orice persoană care vrea să facă o schimbare, dar încă nu îndrăznește.

„PE CONT PROPRIU e o poveste autentică și plină de optimism. E o poveste impresionantă despre cei hotărâți, care privesc fiecare provocare de pe drumul spre țelul lor prin prisma oportunităților pe care le aduce aceasta.”

– Vilen Murzac, consilier,
Ambasada Republicii Moldova la Londra

Povestea plină de viață a lui Vadim Țurcanu, în care se relatează despre cele șase luni ale călătoriei sale din Europa de Est la Londra, oferă o perspectivă captivantă asupra experienței de emigrant.

Motivat de propria transformare, reușind ca dintr-un emigrant ilegal, fără bani și slujbă, să devină un om de afaceri de succes, Vadim Țurcanu îi inspiră pe ceilalți să profite de experiența lui. 

El le împărtășește cititorilor calea propriei sale evoluții, pentru a le da curaj să-și urmeze visurile.

DESPRE AUTOR

Vadim Țurcanu este campion la judo, filantrop și antreprenor de succes. În prezent conduce o firmă de administrare a proprietății imobiliare din Londra, cu o cifră de afaceri de milioane de lire sterline.

Vadim Țurcanu este fondatorul comunității  UncageX, în cadrul căreia se organizează ședințe de coaching pentru tinerii antreprenori.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 260
Apariția: 2020
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 200x130
ISBN: 978-9975-3420-3-2