Amintiri din Viitor

Andreea Russo

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

                                         Trei metri deasupra cerului

Federico Moccia

259,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, online prin Facebook Messenger sau direct la Librăria Bestseller.

Pentru comenzi în România accesați www.editurabestseller.ro!

Cum e să trăiești cu amintiri din viitor? Cum e să știi ce va fi mâine? Într-o viață în care viitorul și trecutul îşi schimbă locurile, rămâne doar prezentul. Dar cum să iei o decizie în prezent atunci când îți cunoști viitorul?

La 7 ani, vrea să afle prin ce se deosebește de toți ceilalți. La 12 ani, învăță cum să fie ca ceilalți. La 17 ani, se îndrăgostește de Amelia. La 22, o întâlnește. La 27, se află într-un avion care urmează să se prăbușească.

Numele lui este Mir.

Dacă citești aceste rânduri, deja faci parte din viitorul lui.

 

Recenzii


 

Volum premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, ediția a XX-a, Chișinău, 17 aprilie 2016

„Utopia Andreei Russo este bine structurată, bine închegată şi bine scrisă. După ce am citit-o, mi-am dat seama că Andreea Russo este o scriitoare foarte promiţătoare, cu un mare viitor în faţă. Din viitor este şi această carte a ei. Chiar dacă nu am capacităţile lui Mir, sunt sigur că, în timp, Andreea se va impune ca scriitoare şi va deveni o voce importantă.” 

 Dumitru Crudu, prozator, poet și dramaturg

Amintiri din viitor nu e despre fericire. E despre iubire. Și de cele mai multe ori, iubirea și fericirea au direcții opuse. E despre lacrimă și curaj, despre o lume crudă, rece, meschină și hedonistă, despre puritatea unui spirit printre reputații pătate de orgolii și neputințe.”

 Arianna Suduc, editor BookNation.ro

 

Despre autoare


 

Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Cartea sa de debut „Amintiri din viitor” a fost premiată la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a. În 2016 a lansat și romanul „Fata cu vise alb-negru” (2016). 

Își face studiile la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Film.

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 348
Apariția: 2017
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-99753154-6-3