Amintiri din Viitor, Vol. I

Amintiri din Viitor, Vol. I
169,00 MDL (35,35 RON)

Disponibilitate: În Stoc

sau

Descriere

Livrare Gratis în or. Chișinău (24 ore), Moldova (3-5 zile), România (7-10 zile) și Internațional (14-28 zile).
Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, online prin Facebook Messenger sau direct la Librăria Bestseller.

Cum e să trăiești cu amintiri din viitor? Cum e să știi ce va fi mâine? Într-o viață în care viitorul și trecutul îşi schimbă locurile, rămâne doar prezentul. Dar cum să iei o decizie în prezent atunci când îți cunoști viitorul?

La 7 ani, vrea să afle prin ce se deosebește de toți ceilalți. La 12 ani, învăță cum să fie ca ceilalți. La 17 ani, se îndrăgostește de Amelia. La 22, o întâlnește. La 27, se află într-un avion care urmează să se prăbușească.

Numele lui este Mir.

Dacă citești aceste rânduri, deja faci parte din viitorul lui.

 

Recenzii


 

Volum premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, ediția a XX-a, Chișinău, 17 aprilie 2016

Utopia Andreei Russo este bine structurată, bine închegată şi bine scrisă. După ce am citit-o, mi-am dat seama că Andreea Russo este o scriitoare foarte promiţătoare, cu un mare viitor în faţă. Din viitor este şi această carte a ei. Chiar dacă nu am capacităţile lui Mir, sunt sigur că, în timp, Andreea se va impune ca scriitoare şi va deveni o voce importantă. - Dumitru Crudu, prozator, poet și dramaturg

Amintiri din viitor este o carte de citit perfect într-o după amiază însorită de vară sau iarnă. Dacă nu citiți această carte veți pierde o adevărată călătorie în viitor. - Florinela Alexandrescu, cititoare

Este o carte, care pe mine, m-a impresionat şi mi-a plăcut enorm. Aştept al doilea volum din ziua în care l-am terminat pe primul. Sunt extrem de nerăbdătoare să citesc continuarea. - Lionella Bragoi, cititoare

 

Vezi book trailerul cărții


 

Amintiri din Viitor | Book Trailer

Posted by Amintiri din Viitor on Friday, November 20, 2015

 

Book trailer produs de Movi și regizat de Greg Schwartzog. Foto copertă: Alex Iordache

   

Fragment din carte


 

Ea

Cum să descrii ființa iubită în cuvinte? Pentru mine e imposibil. Oricâtă putere ar avea cuvântul, sentimentul în sine e mereu învingător.

Nu pot să o descriu pe ea, dar pot să mă descriu pe mine în momentele în care am fost alături de ea: un om împlinit, care se bucură de orice amănunt; un om care cunoaște încotro merge, pentru ce luptă și unde are să ajungă; un om fericit.

Probabil nu e normal să depinzi de un om, dar normalitatea nu m-a caracterizat niciodată, deci nu vedeam în asta o problemă. Am început să o ador înainte de a o cunoaște. O așteptam de parcă așteptam să învii din morți.

Amelia, te-am așteptat pentru a te pierde.

Amintire în prezent

E una când aștepți să apară o persoană în viața ta și e cu totul altceva să trăieşti acest moment. Probabil e minunat să te trezești într-o simplă și monotonă dimineață pentru a ajunge seara înapoi în pat, realizând că a fost o zi specială după care vor urma multe schimbări.

Eu nu am știut ce înseamnă asta, din motiv că am cunoscut întotdeauna scenariul zilei ce avea să urmeze, și când mă trezeam dimineața conștient de faptul că nu m-am trezit în dimineața care trebuie, că azi nu o voi întâlni, era imposibil să-mi ignor tristețea.

După ploaie apare și soare, după dimineți care mi se păreau zadarnice, eșuate, sosi și dimineaţa potrivită, dar vreau să evidențiez un gând, căci dacă nu ar fi acele dimineți triste, nicicând nu aș aștepta-o și nu aș prețui-o pe cea fericită, și, ce să zic, la fericire nu ai cum să ajungi fără să nu îți murdărești papucii de tristețe.

În al patrulea an de universitate nu încetasem să frecventez orele suplimentare de la facultatea de litere. Era firesc: acolo urma să o întâlnesc pe ea.

Stăteam în ultimul rând, iar ea în primul. Să nu întrebați ce temă se preda, cât de plină era sala sau cine dormita alături de mine. Nu am nici cea mai vagă idee! O vedeam numai pe ea...

Infinitul există. În momentul în care ai nevoie ca timpul să se scurgă mai repede, atunci când răbdarea îngenunchează în fața timpului, acesta decide să profite și să se simtă mai presus – asemeni omului care e conștient de puterea sa –, demonstrând că există cu adevărat.

Nu am făcut cunoștință în acea zi, dar ochii ei m-au prins într-un moment privirea. Aveam nevoie să fiu văzut de ea, să realizeze că exist, că sunt acolo doar din motiv că ea există, că ea e acolo.

Citește mai multe fragmente!

 

Despre autoare


 

Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură. Debutează cu trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul I al trilogiei a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a din 17 aprilie 2016.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 184
Editura: Bestseller
Apariția: 9 decembrie 2015
ISBN: 978-9975-3093-5-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1860

Pareri

Părerile Clienților 8 item(s)

Pur şi simplu aştept cu nerăbdare volumul 2
Spre deosebire de celelalte cărţi, care sunt de la bibliotecă, pe aceasta am procurat-o. Pentru prima dată am zărit pagina de facebook şi m-a intrigat descrierea cărţii. Am văzut că aceasta încă nu fusese lansată şi m-am gîndit să merg şi eu la lansare pentru a o procura şi a-i fura un autograf autoarei. Zis şi făcut. Cum am ajuns acasă m-am apucat să răsfoiesc cartea.Fiind deja seara nu am mai apucat să o citesc,dar a doua zi am terminat-o într-o ora.Cînd eram pe la ultimele pagini am început să mă întreb despre ce ar putea fi volumul doi, dar după ce am finisat-o pe toata am încetat să mă mai întreb. Pur şi simplu aştept cu nerăbdare volumul 2.

Cartea începe cu copilăria lui Mir.''Totul în viaţa lui părea normal.Cu excepţia lui.E complicat să ai şapte ani şi toţi să discute despre anormalitatea ta.''.Mir avea o copilărie diferită,obişnuia să le prezică părinţilor lucruri ce aveau să se întîmple.A prezis şi sosirea lui Frank,profesorul ce avea să-l înveţe să fie normal.

Cartea începe fiind narată la persoana III-a, dar începînd cu capitolul 10 ''Rămas bun'' este povestită la persoana I. Gîndurile lui Mir devin din ce în ce mai comlicate, uneori nici măcar el nu le poate înţelege. Mi-a plăcut faptul că în ciuda 'anormalităţii' sale, părea normal,şi-a făcut prieteni, s-a îndrăgostit, a călătorit, învăţat şi altele. Mi-a plăcut de Amelia, dar nu în mod deosebit. Mi-a plăcut la fel cum mi-au plăcut şi celelalte personaje. Părea prea... normală. Mă aşteptasem la ceva mai mult de la ea.

''Am zis că aşa va fi, dar nu m-ai crezut,nu? Omul nu e în stare să accepte moartea altui om, iar pe a sa o ignoră cu desăvîrşire.''
Evaluarea
Parerea lui Lionella Bragoi (Rainbow) / (Plasată la data 12.01.2016)
Amintiri din viitor
O carte care se citește dintr-o răsuflare și care te fascinează și atrage chiar de la primele file și fraze! Am citit-o cu foarte mare plăcere și aștept cu sufletul la gură continuarea! Bravo, Andreea! O idee deosebită și o relatare impecabilă! ;)
Evaluarea
Parerea lui Victoria R. / (Plasată la data 14.12.2015)
Succesul pe merit
Am fost aproape de autoare in perioada creării romanului si pot sa afirm ca a trăit fiecare emoție pe deplin ! Anume asta a ajutat-o sa ajungă la inimile fiecărui cititor ! Bravo Andreea, curaj !!!!
Evaluarea
Parerea lui Victoria / (Plasată la data 13.12.2015)
Amintiri din Viitor o carte extraordinara
Este o carte cu un subiect intrigant cu idei bine structurate si frt frumoase ,e o adevarata placere sa o citesti.
Evaluarea
Parerea lui Doina / (Plasată la data 13.12.2015)
Una din cărțile mele preferate
Deci, scriitoare acestei cărți este foarte bravo! A scris o carte MINUNATĂ! Nu am putut-o lăsa din mână pînă nu am terminat-o. "Amintiri din viitor" este o carte care mi-a dat lecții de viață, o carte care atinge mult și o recomand!
Evaluarea
Parerea lui Alina / (Plasată la data 13.12.2015)
Cartea perfecta
O carte foarte buna ...Felicitari autoarei si mult succes inainte
Asteptam urmatoarele carti!
O lectie de viata
Am citit-o cu un mare entuziasm
Recomand ...nu ve-ti regreta )
Evaluarea
Parerea lui valeria / (Plasată la data 13.12.2015)
Amintiri di viitor
O carte care iti ofera evadare de la grijile cotidiene si te duce in alta lume unde poți sa te gîndesti la lucrurile cu adevarat importante la care nu te-ai gindit pina acum.
Evaluarea
Parerea lui Mihaela / (Plasată la data 13.12.2015)
O carte demult asteptata
Pare a fi ceva intiresant, asteptam data de 9 sa vedem cartea, mult succes autoarei
Evaluarea
Parerea lui Andrei / (Plasată la data 18.11.2015)

Bestseller.md îți mai recomandă: