Mănâncă, roagă-te, iubește (LIVRARE - 7 ZILE)

Mănâncă, roagă-te, iubește (LIVRARE - 7 ZILE)
245,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Librăria Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Bestsellerul internațional Eat, Pray, Love, în traducere românească, este o carte de memorii a autoarei americane Elizabet Gilbert care se află în căutarea unor lucruri cu adevărat importante în Italia, India și Indonezia.

La 30 şi ceva de ani, Liz Gilbert are tot ce-şi poate dori o femeie ambiţioasă. Şi totuşi e asaltată de îndoieli, suferă de panică şi insatisfacţii. Urmează divorţul, prăbuşirea în depresie, o relaţie catastrofală... Aşa că Liz abandonează totul şi pleacă în lume de una singură. În Italia, gustă la dolce vita şi deliciile ei culinare, punând „cele mai fericite" 12 kilograme din viaţă.

În India, află într-un ashram, prin asceză (trezire la 3 dimineaţa, meditaţie şi frecat de podele), ce este căutarea spirituală, în Indonezia, încearcă să-şi reconcilieze trupul cu sufletul, să descopere echilibrul care se cheam fericire - şi îşi găseşte marea dragoste. Uneori, fericirea se află la capătul lumii. Călătoreşti ca să ajungi la tine însăţi. Ca să te descoperi.

 

Bestseller Internațional


 

Publicată în SUA în 2006, Eat, Pray, Love a fost timp de peste un an Numărul 1 pe lista celor mai bine vândute cărţi nonfiction a publicaţiei New York Times.

Numărul 1 pe lista Booksense Paperback Nonfiction a Asociaţiei Librarilor Americani. A fost prezentată de Oprah Winfrey în celebrul ei show, stă la baza unui film cu Julia Roberts, are traduceri în 30 de limbi, s-a vândut, până în 2011, în 10 milioane de exemplare. - Editura Humanitas

 

Recenzii


 

”Nu ştiu să existe acum pe piaţă un scriitor pe care să-l citeşti cu mai multă plăcere ca pe Gilbert... Combustibilul textului lui Gilbert este un amestec de inteligenţă, spirit şi exuberanţă colocvială practic irezistibilă...” -  Jennifer Egan, New York Times Book Review

”Felul ironic, lipsit de reticenţe în care Gilbert îşi povesteşte extraordinara ei călătorie îl face până şi pe cel mai cinic cititor să viseze la ziua în care îl va găsi pe Dumnezeu în străfundul unei peşteri din India sau, cine ştie, într-o felie transcendentă de pizza.” - Erika Schiekel, Las Angeles Times

Despre Autor


 

ELIZABETH GILBERT (n. 1969 în Waterbury, Connecticut; studii de științe politice la New York University) a devenit celebră odată cu apariția volumului autobiografic Mănâncă, roagă-te, iubeşte (2006), megabestseller internaţional (10 milioane de exemplare publicate în lume, traduceri în 30 de limbi) apărut în românește la Humanitas în 2008 (60 000 de exemplare publicate până la începutul lui 2011), ecranizat în 2010, cu Julia Roberts şi Javier Bardem în rolurile principale.

Volumul de povestiri Pelerinii (1997; Premiul Pushcart şi nominalizare pentru Pen/Hemingway Award în 1998), apărut și el în românește (Humanitas, 2010), reprezintă debutul ei literar. Au urmat romanul Stern Men (2000; în curs de apariţie la Humanitas sub titlul Bărbații de pe punte), volumul non-fiction Ultimul bărbat american (2002; Humanitas, 2009), finalist în competiţia pentru două premii importante - National Book Award şi National Book Critics Award, volumul autobiografic deja menționat şi continuarea lui, Şi am spus da. O poveste de iubire (Committed. A Skeptic Makes Peace with Marriage), devenită curând bestseller în SUA.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 367
Brand: Humanitas
Apariția: 2015
ISBN: 9789735053963
Dimensiuni: 20 x 14,5 cm

Pareri

Părerile Clienților 3 item(s)

O carte destul de interesanta,
O carte destul de interesanta, cu foarte multe informatii despre diferite civilizatii, traditii si... oameni
Evaluarea
Parerea lui iunia / (Plasată la data 27.06.2014)
!
super carte..
Evaluarea
Parerea lui daniela / (Plasată la data 30.12.2013)
:)
Eu, pur si simplu, m-am indragostit de aceasta carte... Parerea lui Antonina / (Plasată la data 05.05.2012)