Biblioteca Adevărul, Vol. 49. Golful Francezului

Daphne du Maurier

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Descrierea Cărții

Dar, cunoscându-l îndeaproape pe Jean-Benoit Aubery, Dona îşi dă seama că acesta nu este doar un simplu prădător, ci un om educat şi citit, cu mult superior soţului ei. între cei doi se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste, în care flecare îşi riscă viaţa sau reputaţia pentru celălalt.

Astfel, Dona se îmbarcă pe corabia iubitului ei, pornind într-o expediţie de cucerire a navei unui negustor foarte bogat, care locuieşte în apropierea proprietăţii. Soţul Donei pune la cale un complot, piratul este prins de către locuitorii din Navron şi închis într-un turn. Pusă în faţa acestei situaţii. Dona încearcă sa-şi salveze iubitul. Ameninţarea planează şi asupra ei. Unul dintre camarazii soţului ei, Rockingham, care se lăsase sedus de farmecul ei, îşi dă seama de legătura amoroasă dintre ea şi Aubery şi, mânat de gelozie, încearcă s-o omoare. Dorind să se apere, femeia îl omoară pe bărbatul agresiv, complicându-şi din nou existenţa.

Despre Autor

Daphne du Maurier (n. 13 mai 1907, d 19 aprilie, 1989) a fost o scriitoare britanică. A scris Rebecca, Verișoara mea Rachell, Hanul Jamaica Generalul Regelui și Golful Francezului. Un roman gotic, plin de intrigi, care amintește de opere celebre cum ar fi Jane Eyre - Charlotte Bronte și La răscruce de Vânturi - Emilly Bronte. - Wikipedia

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 256
Apariția: 2009
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 978-606-539-047-8