Biblioteca Adevărul, Vol. 45. Extravagantul Conan Doi. De-a baba oarba

Vlad Mușatescu

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Descrierea Cărții

Încă de la primul capitol al cărţii, cititorul râde cu poftă când, vrând să-i ia un interviu maestrului, despre a cărui activitate nu are habar, un reporter de televiziune, superficial şi plin de el, pătrunde în casa acestuia, după o întârziere de mai mult de opt ore. Reporterului nici prin cap nu-i trece să se scuze pentru această întârziere, chiar dacă, în tot acest timp, maestrul a stat în aşteptare, îmbrăcat cu hainele pregătite pentru interviu şi nemâncat, de teamă că ar putea fi surprins la masă. După lungi momente de agitaţie şi urlete, unul dintre membrii echipei îl avertizează în treacăt pe maestru că i-au pus o sârmă de rufe la siguranţele de la tabloul electric şi că va trebui să aibă grijă să nu se aprindă toată instalaţia.

Cu pantofii şi manşetele pantalonilor pline de apă care se scurge pe covoarele din biroul maestrului, oamenii de televiziune dau startul pentru filmare. După câteva încercări nereuşite de a trage câteva cadre, ajung să se încaiere şi să se lovească între ei, distrugând cu nonşalanţă piesele de mobilier din jur şi uitând motivul pentru care se aflau acolo. Neştiind ce-ar trebui să facă în această situaţie, în care este împins fără voia lui, maestrul se mulţumeşte cu statutul de spectator al haosului creat şi oftează adânc, aşteptând să vadă cum se va termina totul.

Despre Autor

Vlad Mușatescu (n. 4 mai 1922, Pitești, d. 4 martie 1999) a fost un scriitor și umorist român. Cărțile sale sunt adesea scrise la persoana întâi, iar faptele, locurile și celelalte personaje sunt inspirate sau luate direct din viața scriitorului. A scris numeroase cărți pentru copii și adulți, în special parodii polițiste, și a tradus din Kipling, J. London, Cronin, Dylan Thomas, Caldwell. - Wikipedia

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 272
Apariția: 2009
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 978-973-184-874-7