Filosofia Dreptului sau Dreptul Ca Filosofie, Ed. A II-A (LIVRARE: 7 ZILE)

Filosofia Dreptului sau Dreptul Ca Filosofie, Ed. A II-A (LIVRARE: 7 ZILE)
560,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Filosofia Dreptului sau Dreptul Ca Filosofie, Ed. A II-A, Ion Craiovan

 Cuprins Prefata la editia a 2-a Cuvant inainte (la prima editie) Argument pentru filosofia dreptului - idei din labirintul juridic I. Orizontul filosofiei si luminarea sporita a dreptului II. Ordinea in lume si ordinea in drept III. Dreptul printre culturi si civilizatii Sectiunea I. Antichitatea Sectiunea a II-a. Evul Mediu Sectiunea a III-a. Marile sisteme de drept in epoca modernasi contemporana IV. Momente din filosofia dreptului ca istorie Sectiunea I. Din antichitate A. Ganditori. Sectiunea a II-a. Din Evul Mediu Sectiunea a III-a. Din Epoca moderna Sectiunea a IV-a.

Din epoca contemporana A. Ganditorii B. Scoli si curente in universul juridic V. Ontologie si dezirabilitate in drept. Identitatea si finalitatile dreptului in lume . VI. Societate si drept. De la cunoasterea socialului la socialitatea dreptului VII. Perspectiva epistemologica. Cunoastere si rationalitate in drept VIII. Metodologia in drept IX. Dimensiunea praxiologica. Cercetare si creatie in stiinta si filosofia dreptului X.

Centralitatea omului in filosofia dreptului. Homo juridicus – dimensiunea juridica a existentei umane XI. Axiologia dreptului - dreptul si valorile sociale XII. Un posibil sistem valoric care orienteaza dreptul XIII. Estetica in lumea juridica Appendix Bibliografie selectiva.


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 578
Apariția: 2019
Dimensiuni: 18 x 25 cm

Pareri