Arta subtilă a nepăsării (LIVRARE: 15 ZILE)

MARK MANSON

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

„Unii zic că sunt un idiot. Alții zic că le-am salvat viața. Citiți și decideți singuri!“, acesta este îndemnul lui Mark Manson de pe coperta 4 a volumului „Arta subtilă a nepăsării“.

Cartea „Arta subtilă a nepăsării“ este un ghid revoluționar, definitoriu pentru o întreagă generație. Autorul ne învață că, pentru a fi fericiți, trebuie să renunțăm la a fi „pozitivi“ mereu și trebuie, în schimb, să ne perfecționăm în învingerea obstacolelor.
Susținându-și afirmațiile cu cercetări academice și anecdote bine plasate, Manson argumentează că pentru a avea o viață mai bună trebuie să știm nu cum să transformăm lămâile în limonadă, ci cum să le tolerăm mai bine. El ne sfătuiește să ne cunoaștem limitele și să le acceptăm. Aceasta este adevărata sursă a puterii. După ce ne-am acceptat temerile, greșelile și incertitudinile, după ce încetăm să evităm adevărurile dureroase și începem să le înfruntăm, putem găsi curajul și încrederea pe care le căutăm cu disperare. Adoptând pentru acest manifest un ton sincer și un limbaj direct, fără compromisuri, Mark Manson încearcă să ne trezească la realitate pentru a putea duce o viață mai plină de satisfacții și mai ancorată în concret.Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 240
Apariția: 2017
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 978-606-789-109-6