Modele si cereri de actiuni in justitie. Editia a doua (LIVRARE: 7 ZILE)

Modele si cereri de actiuni in justitie. Editia a doua (LIVRARE: 7 ZILE)
249,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Modele si cereri de actiuni in justitie - Vlad Zamfirescu

 

 

Conform noului Cod Civil
Drept Civil
Dreptul Familiei

precum si
Legile restituirii proprietatilor

 

Prezenta lucrare se adreseaza avocatilor definitivi si celor stagiari, consilierilor juridici, tuturor practicienilor dreptului, studentilor la facultatile de drept si, in acelasi timp, vine in sprijinul celor care, desi nu sunt practicieni ai dreptului sau nu au studii juridice, doresc sa isi conduca singuri procesele sau sa inteleaga cum trebuie pornite acestea.

 

Cartea contine in Partea I modele de cereri pentru principalele tipuri de procese de drept civil si dreptul familiei, redactate conform dispozitiilor si institutiilor de drept din Noul Cod Civil si prezentate in ordinea capitolelor acestuia.

 

In Partea a II-a sunt prezentate modele ale actiunilor din materia legilor speciale ale restituirii proprietatilor (legile fondului funciar, Legea nr. 10/2001, Legea nr. 247/2005), astfel cum au fost conturate aceste actiuni in practica solicitarii controlului judecatoresc asupra modului de aplicare a procedurilor de restituire a imobilelor ori de acordare a masurilor reparatorii de catre institutiile administratiei.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Apariția: 2015
Dimensiuni: 16.5 x 23.5 cm

Pareri