MoArt. Arta de a muri

MoArt. Arta de a muri

Preț de Listă: 169,00 MDL (42,45 RON)

Preț: 135,00 MDL (33,91 RON)

Economisești: 34,00 MDL (8,54 RON) (20%)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, online prin Facebook Messenger sau direct la Librăria Bestseller.

Fiecare om trebuie cel puțin o dată să moară, ca după aceea să înceapă să trăiască. Moartea e doar un început, nicidecum un sfârșit.

Într-o lume în care mor doar cei care vor să moară, Artur decide să țină un jurnal în care își notează toate gândurile și trăirile sale. Odată ce o întâlnește pe Monica, jurnalul devine din ce în ce mai profund. Artur nu se mai ascunde după cuvinte și scrie tot ce simte cu adevărat.

„Tot ce e scris în această carte are sens dublu, de fapt, e ceea ce mi-am dorit, să fie o carte ce necesită două lecturi, două perspective, două moduri de a vedea viața și moartea.” – Andreea Russo

„Autoarea și-a axat jurnalul pe niște adevăruri nucleare, conjugându-le cu eternul motiv al dragostei.” – Iulian Filip, poet, scriitor și dramaturg

Despre autoare


 

Andreea Russo a debutat la vârsta de 20 de ani cu primul volum din trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a. Următoarele două volume au fost publicate în 2016 și 2017. În anul 2017 autoarea lansează romanul „Fata cu vise alb-negru”.

În prezent este studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Film.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Editura Bestseller
Apariția: 7 noiembrie 2018
ISBN: 978-9975-3248-3-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2940

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

O lectură meditație din care am ieșit mai împăcat cu mine însumi
Am descoperit cărțile de tip jurnal pe când eram elev și am citit cu mult interes „Jurnalul adolescentului miop” de Mircea Eliade. De atunci am căutat să citesc și alte jurnale.

Cel al Andreei Russo este foarte diferit deorece acțiunea se petrece într-un timp nedeterminat, să fie în trecut sau în viitor? În lumea noastră sau într-o altă lume? Pe parcursul întregii cărți predomină subiectul tandem moartea și arta, ce ne invită la exercițiul filozofic și existențial al lui Hamlet de William Shakespeare: A fi sau a nu fi?

Lectura cărții „MoArt. Arta de a muri” de Andreea Russo a fost precum o meditație din care am ieșit mai împăcat cu mine însumi și cu viața pe care am fericirea să o trăiesc.
Evaluarea
Parerea lui Ion Bargan / (Plasată la data 27.09.2019)

Bestseller.md îți mai recomandă: