MoArt. Arta de a muri

Andreea Russo

Vă mai recomandăm

                                         Trei metri deasupra cerului

Federico Moccia

259,00 MDL
  Amintiri din Viitor

Andreea Russo

259,00 MDL
În umbra pașilor tăi

Vitali Cipileaga

259,00 MDL

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, online prin Facebook Messenger sau direct la Librăria Bestseller.

Fiecare om trebuie cel puțin o dată să moară, ca după aceea să înceapă să trăiască. Moartea e doar un început, nicidecum un sfârșit.

Într-o lume în care mor doar cei care vor să moară, Artur decide să țină un jurnal în care își notează toate gândurile și trăirile sale. Odată ce o întâlnește pe Monica, jurnalul devine din ce în ce mai profund. Artur nu se mai ascunde după cuvinte și scrie tot ce simte cu adevărat.

„Tot ce e scris în această carte are sens dublu, de fapt, e ceea ce mi-am dorit, să fie o carte ce necesită două lecturi, două perspective, două moduri de a vedea viața și moartea.” – Andreea Russo

„Autoarea și-a axat jurnalul pe niște adevăruri nucleare, conjugându-le cu eternul motiv al dragostei.” – Iulian Filip, poet, scriitor și dramaturg

Despre autoare


 

Andreea Russo a debutat la vârsta de 20 de ani cu primul volum din trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a. Următoarele două volume au fost publicate în 2016 și 2017. În anul 2017 autoarea lansează romanul „Fata cu vise alb-negru”.

În prezent este studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Film.

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 232
Apariția: 7 noiembrie 2018
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3248-3-0