Trei metri deasupra cerului

Trei metri deasupra cerului
259,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 408 persoane au cumpărat recent acest produs.

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 bd. Ștefan cel Mare 8 060-977-597 Stoc limitat
Vezi pe hartă GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 068-455-811 Stoc limitat
Vezi pe hartă TORO CENTER et 1 str. Pantelimon Halippa 6 069-824-124 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

 

Bestseller Internațional
Roman tradus în 14 limbi
Peste 12 milioane de exemplare vândute

Ea este o studentă model și o fiică perfectă. El este un tip violent și dur. Provin din două lumi diferite. În ciuda la toate, între ei se naște o poveste de dragoste pe cât de frumoasă, pe atât de controversată. O relație pentru care cei doi trebuie să lupte mai mult decât se așteptau. Step și Babi sunt ca Romeo și Julieta contemporani, într-un cadru ce pare să fie creat pentru iubire.

O mare poveste de dragoste. Pe de o parte tinerii, viața de grup, motocicletele și cursele, pe de altă parte incertitudinile și tăcerile unor familii nefericite. Un microcosmos de vieți furioase care încearcă să se desprindă de la pământ.

Vezi toate cărțile scriitorului Federico Moccia!

„Scriitorul italian Federico Moccia propune o versiune modernă a unei povești clasice de dragoste, cu protagoniști incompatibili din cauza claselor sociale din care provin și a mentalității pe care au deprins-o. Acesta este și motorul tensiunii narative a romanului și ceea ce asigură suspansul. Un roman cu ritm alert, acțiune intensă și foarte imprevizibil.” — Cartea de la ora 5

Romanul „Trei metri deasupra cerului” a stat la baza unui film de mare succes, regizat de Fernando González Molina, cu Mario Casas și Maria Valvedere în rolurile principale.

Despre Autor

Federico Moccia este un scriitor italian, scenarist și regizor de film. Tre metri sopra il cielo (2004) a depășit cifra de 12 milioane de exemplare vândute devenind descoperirea literară a anului 2004, câștigător al premiului Torre di Castruccio, secțiunea narativă și al premiului Insula Romana, secțiunea Young Adult. A mai publicat Ho voglia di te (2006, premiul Citta di Padova), Amore 14 (2008), Tre volte te (2017) ș.a.

Vezi toate cărțile scriitorului Federico Moccia!

.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 512
Brand: Bestseller
Apariția: 2018
ISBN: 978-9975-3154-3-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5640

Pareri

Părerile Clienților 3 item(s)

Prima carte care a atins coarda sensibilă. Am plâns cu cartea în mână!
La început nu i-am dat atenție fiind un roman cu un conținut pur romance însă acum vreau cu mare ardoare continuarea, să vizionez filmele și mai ales alte romane de la Federico Moccia.

Romanul „Trei metri deasupra cerului” m-a prins încă de la început și nu am putut abandona cartea până când nu am citit ultima pagina fiindcă m-am regăsit în pielea personajului masculin. Prima carte care a atins coarda sensibilă făcând-o să vibreze atât de tare încât copleșită de emoțiile transmise de autor prin stilul lui am plâns cu cartea în mână.

Dragostea atunci când nu este împărtășită din ambele părți în același fel, ea doare. „Trei metri deasupra cerului”, un loc pustiu, nepopulat de nefericiți; un loc unde doar Step și Babi ar fii putut ajunge.

El, tipul îngânfat cu un trecut nu prea fericit, un gangster cu personalitate, respectat de toți, un 10 plus din toate perspectivele adolescentelor mai puțin Babi. O fată silitoare, cuminte de care părtiniți ei sunt mândri și poate avea tot ce ar visa vreodată, îl întâlnește pe Step și în ciuda tuturor standardelor impuse de lumea în care trăiește ea și părinții ei se îndrăgostește până peste cap de acesta.

Step și Babi, două lumi diferite care până la urma se îndrăgostesc nebunește unul de altul și mai mult de atât se regăsesc pe sine. Dragostea nascută din nebunie, încercariile lor de a se schimba pentru a fii împreună, sacrificiile amândurora pentru ei sunt de apreciat și, pentru mulți dintre noi, ca o învățătură.

Am spus că nu i-am dat prea dat atenție deoarece m-am temut de clișe, însă stilul autorului și imaginația sa întrece orice carte pe care am citit-o până acum. Felul în care Step vrea sa o impresioneze pe Babi, personalitatea prieteniilor a lui Step și a celei mai bune prietene a lui Babi aduc un umor aparte cărți și povești de dragoste a celor doi îndrăgostiți.

Sfârșitul este unul care aduce un gust amar cititoriilor deoarece diferența dintre cele două lumi își spune cuvântul în cele din urma și desparte două suflete pereche care au fost acolo unde puțini ajung. M-am regăsit în suferința lui Step, în durerea alegeri lui Babi. Un roman care te învață că în fața iubirii nu trebuie sa fie nimic și nimeni mai presus de ea.

„Nimeni nu poate iubi cum iubim noi, nimeni nu suferă cum suferim noi.”
Evaluarea
Parerea lui Bufniţa Rouz / (Plasată la data 11.10.2019)
O carte ce te urcă la trei metri deasupra cerului! ❤️
Este un roman pentru adolescenți, dar transmite o lecție de viață foarte importantă cum ar fi că aparențele înșeală, iar bogăția nu este o opțiune pentru a fi fericit/ă, deoarece banii nu sunt totul în viața unui om, iar cele mai importante lucruri care îi pot umple casa sunt iubirea și persoanele pe care le avem alături în momente grele.

Romanul „Trei metri deasupra cerului” este o carte potrivită să fie citită în orice moment, fie într-un week-end la mare, într-o zi ploioasă, iarna la gura sobei sau toamna când crengile copacilor explodează de culoare. Dacă doriți să petreceți câteva ore pe zi cu o carte plină de iubire și să vă relaxați atunci trebuie să citiți romanul și să vizionați filmul la finalul romanului.
Evaluarea
Parerea lui Florinela Alexandrescu / (Plasată la data 04.10.2019)
Un love-story cu totul neobișnuit!
Un love-story cu totul neobișnuit, câr se poate de atractiv pentru public, condimentat cu periculoase curse ilegale de motoare, bătăi și momente de tensiune psihologică, dar având și o morală realistă, destul de dură, a sa. Una în genul: nu te pierde pe tine în iubire, dacă vrei să ajungeți cu ea undeva.
Evaluarea
Parerea lui Marius Andrei / (Plasată la data 01.02.2018)