În umbra pașilor tăi

Vitali Cipileaga

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

                                     Portocalele verzi

Vitali Cipileaga

259,00 MDL
   De vorbă cu Emma

Vitali Cipileaga

259,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

Pentru comenzi în România accesați www.editurabestseller.ro!

Lumea lui Theodor se prăbușește în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul își pierde orice rost. Lasă cariera în advertising, se mută cu traiul și începe o nouă viață. Însă fără Paula aceasta e o suferință continuă.

Într-o căutare interioară profundă, Theodor învață să nu mai gândească doar la timpul trecut și acceptă noile provocări ale vieții. Însă ce va face atunci când noile realități se contopesc prea mult cu trecutul său? Iar gândurile și amintirile sunt tulburate de un șir nesfârșit de întâmplări?

Un roman psihologic despre pierderi, secrete și căutări. O poveste care te strânge puternic la piept, amintindu-ți încă o dată de adevărata putere a dragostei.

Despre autor


 

Vitali Cipileaga este fondatorul www.devorbacutine.eu, o pagină web despre oameni, motivație și relații. A debutat cu „De vorbă cu Emma”, o carte de reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Este căsătorit și are un copil. „În umbra pașilor tăi” este primul său roman.

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 250
Apariția: 23 decembrie 2016
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3349-8-3