În umbra pașilor tăi

În umbra pașilor tăi

Preț de Listă: 209,00 MDL (48,28 RON)

Preț: 188,00 MDL (43,43 RON)

Economisești: 21,00 MDL (4,85 RON) (10%)

  • Cumpără 2 exemplare cu 170,00 MDL fiecare și economisește 10%

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Lumea lui Theodor se prăbușește în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul își pierde orice rost. Lasă cariera în advertising, se mută cu traiul și începe o nouă viață. Însă fără Paula aceasta e o suferință continuă.

Într-o căutare interioară profundă, Theodor învață să nu mai gândească doar la timpul trecut și acceptă noile provocări ale vieții. Însă ce va face atunci când noile realități se contopesc prea mult cu trecutul său? Iar gândurile și amintirile sunt tulburate de un șir nesfârșit de întâmplări?

Un roman psihologic despre pierderi, secrete și căutări. O poveste care te strânge puternic la piept, amintindu-ți încă o dată de adevărata putere a dragostei.

Despre autor


 

Vitali Cipileaga este fondatorul www.devorbacutine.eu, o pagină web despre oameni, motivație și relații. A debutat cu „De vorbă cu Emma”, o carte de reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Este căsătorit și are un copil. „În umbra pașilor tăi” este primul său roman.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 250
Editura: Editura Bestseller
Apariția: 23 decembrie 2016
ISBN: 978-9975-4150-2-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2800

Pareri

Părerile Clienților 3 item(s)

Foarte captivantă!
Am început „În umbra pașilor tăi” astăzi în drum spre școală. A fost atât de captivantă încât am citit-o în timpul tuturor celor șapte ore ale mele de la școală și am terminat-o în drum spre casă. Vitali Cipileaga e primul scriitor care mă face să devorez o carte în câteva ore.
Evaluarea
Parerea lui Victoria Mihalcea / (Plasată la data 11.05.2017)
Un roman superb
Un roman superb este puțin spus. Călătorești în interiorul paginilor și te regăsești a fi unul dintre personaje, ajungi la sfârșitul ultimei pagini și îți e frică să citești ultimele cuvinte pentru că nu vrei să te desparți de carte.
Evaluarea
Parerea lui Alice Șerban / (Plasată la data 12.04.2017)
Genul de poveste careia nu poti sa-i pui pauza
Am terminat de citit cartea in cateva ore, e genul de poveste careia nu poti sa-i pui pauza, vrei sa descoperi finalul cat mai repede!
Evaluarea
Parerea lui Loredana Baltianu / (Plasată la data 10.01.2017)

Bestseller.md îți mai recomandă: