Tratat de drept civil. Contracte speciale. vol. II. Locatiunea. Inchirierea locuintei. Arendarea. Mandatul. ed. a V-a (LIVRARE: 7 ZILE)

Tratat de drept civil. Contracte speciale. vol. II. Locatiunea. Inchirierea locuintei. Arendarea. Mandatul. ed. a V-a (LIVRARE: 7 ZILE)
435,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Tratat de drept civil. Contracte speciale. vol. ii.Locatiunea. Inchirierea locuintei. Arendarea. Mandatul. ed. a v-a, Francisc Deak

 

Prof. univ. dr. FRANCISC DEAK s-a nascut la 9 decembrie 1927 in Simleu Silvaniei si a absolvit cu diploma de merit Facultatea de Drept din Cluj, promotia 1951.

 

A predat dreptul civil la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti intre anii 1951 si 1997, devenind una dintre cele mai importante personalitati ale stiintei juridice din Romania. In aceasta calitate, a format zeci de generatii de juristi, pentru care a constituit un model de profesionalism, creativitate, rigurozitate, exigenta si onestitate.

 

Prof. univ. dr. FRANCISC DEAK a incetat din viata la 11 mai 2001.

Volumul II al editiei a V-a a fost actualizat de domnii Lucian Mihai si Romeo Popescu, profesori universitari doctori la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti.

 

 

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Pagini: 328
Apariția: 2020
Dimensiuni: 14.5 x 20 cm

Pareri