Aleph [Ediție tipărită]

Aleph [Ediție tipărită]
147,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 30 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

În cel mai personal roman al său de până acum, Paulo Coelho ne invită într-o curajoasă şi insolită călătorie către descoperirea de sine. La fel ca protagonistul celebrului său roman Alchimistul, Paulo trece printr-o profundă criză sufletească. Pentru a găsi o cale spre renaştere şi îmbogăţire spirituală, hotărăşte să aleagă un nou început, călătorind, cunoscând oameni şi descoperind locuri. În acest periplu, menit să-i redea energia şi pasiunea pierdute, Paulo poposeşte mai întâi în Africa, apoi în Europa, ajungând în Asia cu Transsiberianul.

Întâlnirea cu Hilal este însă cu totul neaşteptată. Tânăra violonistă este de fapt femeia pe care, cu cinci veacuri în urmă, a iubit-o, dar a trădat-o, gest care îi întunecă existenţa prezentă şi îl împiedică să fie fericit. Alături de ea, Paulo va începe o călătorie mistică în spaţiu şi timp, descoperind calea către dragoste, către iertare şi către curajul de a depăşi încercările inevitabile ale vieţii.

Aleph ne îndeamnă să ne privim cu alţi ochi trecerea noastră prin această lume: am ajuns acolo unde vrem să fim? Facem într-adevăr ce ne dorim? 

Schimbă-ţi viaţa.

Rescrie-ţi destinul. 

Unele cărţi se citesc.

Aleph se trăieşte. 

 

Video despre Carte

 

Despre Autor


 

Paulo Coehlo, scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară.

Cărțile lui Paulo Coehlo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare. Bestseller-ul Alchimistul a fost cumpărat în peste 65 milioane de exemplare. Editura Humanitas a anunțat în cursul anului 2011 vânzări de peste 1 milion de exemplare ale cărților lui Paulo Coehlo în România.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: O Aleph
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
BRAND: Humanitas
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-689-424-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2720

Pareri

Părerile Clienților 3 item(s)

O carte cutremuratoare.
O carte cutremuratoare. Te invata, cu fiecare pagina, sa nu renunti, sa iubesti, sa ierti si sa crezi pana la capat in fortele proprii.O carte memorabila, care lasa, adanc sapate pe inima omului, invataturile ei.Ma regasesc in fiecare cuvant!
Evaluarea
Parerea lui Simona / (Plasată la data 27.06.2014)
aleph
daca vrei să citești prima carte de Coelho în nici un caz nu îți recomand să începi cu Aleph, este o carte bună, dar prea personală... Parerea lui Victor / (Plasată la data 23.02.2012)
ALEPH
o carte care intradevar se traieste si nu doar se citeste, plus ca am achizitionat-o cu un pret super redus decit in librariile capitalei,multumesc ,bestseller! Parerea lui LG / (Plasată la data 13.02.2012)