Aleph [Ediție tipărită] (LIVRARE: 15 ZILE)

Paulo Coelho

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Vă mai recomandăm

Alchimistul (LIVRARE: 15 ZILE)

Paulo Coelho

312,00 MDL
 Învingătorul este Întotdeauna Singur  (LIVRARE: 15 ZILE)

Paulo Coelho

340,00 MDL

Descriere

Aleph - Paulo Coelho


Aici incepe un nou capitol din viata ta!

In cel mai personal roman al sau de pana acum, Paulo Coelho ne invita intr-o curajoasa si insolita calatorie catre descoperirea de sine.

La fel ca protagonistul celebrului sau roman Alchimistul, Paulo trece printr-o profunda criza sufleteasca. Pentru a gasi o cale spre renastere si imbogatire spirituala, hotaraste sa aleaga un nou inceput, calatorind, cunoscand oameni si descoperind locuri.


In acest periplu, menit sa-i redea energia si pasiunea pierdute, Paulo poposeste mai intai in Africa, apoi in Europa, ajungand in Asia cu Transsiberianul. Intalnirea cu Hilal este insa cu totul neasteptata. Tanara violonista este de fapt femeia pe care, cu cinci veacuri in urma, a iubit-o, dar a tradat-o, gest care ii intuneca existenta prezenta si il impiedica sa fie fericit. Alaturi de ea, Paulo va incepe o calatorie mistica in spatiu si timp, descoperind calea catre dragoste, catre iertare si catre curajul de a depasi incercarile inevitabile ale vietii.

Aleph ne indeamna sa ne privim cu alti ochi trecerea noastra prin aceasta lume: am ajuns acolo unde vrem sa fim? Facem intr-adevar ce ne dorim?

Schimba-ti viata! Rescrie-ti destinul!

Unele carti se citesc. Aleph se traieste.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 272
Apariția: 2016
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm