Învingătorul este Întotdeauna Singur (LIVRARE: 7 ZILE)

Învingătorul este Întotdeauna Singur (LIVRARE: 7 ZILE)
315,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 068-455-811 Stoc limitat
Vezi pe hartă TORO CENTER et 1 str. Pantelimon Halippa 6 069-824-124 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Librăria Bestseller din or. Cricova:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă str. Chișinăului 80 068-422-447 Stoc limitat

Librăria Bestseller din or. Ialoveni:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă str. Alexandru cel Bun 30 nr.2 (lângă Linella și Brodețchi) 060-888-964 Stoc limitat

Descriere

„Cand m-am hotarat sa fac o descriere fotografica a epocii in care traim, am scris acest roman“, spune Paulo Coelho. Invingatorul este intotdeauna singur e o meditatie asupra laturii intunecate a succesului, asupra destinului visurilor inocente intr-o societate marcata de o profunda disolutie a valorilor.

O zi la Cannes. Scena: stralucitorul festival de film. Personaje principale: Igor Malev si Ewa, fosta lui sotie. Personaje secundare: actorii principali si figurantii fastuoasei lumi a filmului si a modei. Dupa o despartire dureroasa, Igor, un om de afaceri rus, elaboreaza un plan pentru a-si recastiga fosta sotie. E dispus sa faca orice sacrificii, inclusiv umane, in numele acestei iubiri devastatoare, care distruge totul in jur, dezintegrandu-i inclusiv pe cei care o traiesc.

Cu un scenariu imaginat de autorul care a vandut peste 150 de milioane de exemplare din cartile sale, Invingatorul este intotdeauna singur e o parabola a superficialitatii, lacomiei si cultului celebritatii, un crud portret al lumii de azi.

 

Recenzii


 

„Succesul lui Coelho nu s-a născut din arta de a povesti ceea ce vede, ci din harul de a ne apropia de ceea ce e invizibil. Iată de ce cărţile lui, cum ar fi spus Saint-Exupéry, trebuie citite cu inima.“ - ELLE, Spania

„Încă o dată, milioane de cititori se vor identifica cu acest om care ştie drumul către sufletele lor.“ - La Gazetta del Mezzogiorno, Italia

”Fanii lui Coelho, autorul celebrului Alchimistul, pot fi fericiţi. Ultimul roman al scriitorului brazilian, un veritabil fenomen al literaturii de masă, a fost tradus şi în română. De această dată, stilul didac-tico-mesianic este plasat într-o zi a Festivalului de Film de la Cannes. Multimilionarul rus Igor Malev încearcă să-şi recâştige fosta soţie, Ewa. Metoda e mai puţin ortodoxă. Ucide persoane nevinovate pentru marea lui dragoste. Ca fundal serveşte lumea glamour-ului orăşelului mediteranean, devenit celebru în 1953 odată cu fotografia în bikini a unei blonde. Blonda se numea Marilyn Monroe.

Cartea e presărată cu informaţii de popularizare a ştiinţei de genul: „Se spune că numai lebedele sunt fidele, dar şi asta e o minciună. Singura specie din natură care nu cunoaşte adulterul este o ami-bă, Diplozoon paradoxum. Cei doi se descoperă când sunt tineri, iar corpurile lor fuzionează într-un organism unic. Restul speciilor sunt toate supuse trădării". Nu ştiu cât e de adevărată această informaţie, dar la istoria luptei sambo, Coelho e departe de adevăr. Există totuşi câteva informaţii picante despre încercarea sovieticilor de a o face probă olimpică.

Probabil că descrierea pistolului Beretta şi datele tehnice sunt corecte. Dar, după ce ai vândut peste 100 de milioane de exemplare din cărţile tale, în 56 de limbi, în 150 de ţări, ce mai contează falsa istorie a unei lupte marţiale?”

-- Gheorghe Erizanu, editor, autorul lucrării ”Ce spun cărțile”

Despre Autor


 

Paulo Coehlo, scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară.

Cărțile lui Paulo Coehlo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare. Bestseller-ul Alchimistul a fost cumpărat în peste 65 milioane de exemplare. Editura Humanitas a anunțat în cursul anului 2011 vânzări de peste 1 milion de exemplare ale cărților lui Paulo Coehlo în România.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 400
Brand: Humanitas
Apariția: Aprilie 2014
ISBN: 978-973-689-729-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri