Biblioteca Adevărul, Vol. 53. Jane Eyre

Charlotte Brontë

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Descrierea Cărții

Familia în cadrul căreia Jane creşte o trimite la şcoală nu pentru că ar fi fost preocupată de educaţia fetei, ci pentru a scăpa de ea. Apoi, cu gândul la un viitor mai bun, Jane Eyre acceptă postul de guvernantă la Thornfield Hali, o moşie magnifică, unde stăpân este Edward Rochester, un bărbat impunător, inteligent şi energic, de două ori mai vârstnic decât ea. Romanul continuă cu un şir de evenimente mai mult sau mai puţin ciudate, ce îşi găsesc finalizarea în faţa unui altar.

Jane Eyre este una din primele eroine ale literaturii universale care poartă în sine dorinţa de a se elibera din viaţa de casnică impusă, regăsindu-se printre primele femei care luptă pentru o viaţă bazată pentru valorile sale personale.

Despre Autor

Charlotte Brontë (n. 21 aprilie 1816 – d. 31 martie 1855) a fost o romancieră și poetă engleză, sora mai mare a celorlalte două scriitoare: Emily Brontë și Anne Brontë. Charlotte Brontë, care obișnuia să folosească pseudonimul de Currer Bell, este cunoscută pentru cartea ei Jane Eyre, unul dintre cele mai celebre romane din literatura engleză. - Wikipedia

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 256
Apariția: 2009
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 978-606-539-114-7