Micuțele Doamne

Louisa May Alcott

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Little Women [eBook]

Louisa May Alcott

0,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Cititorii de toate vârstele vor fi fermecaţi de Micuţele doamne,o poveste care a trecut proba timpului, captivând generaţii întregi cu şarmul, inocenţa şi înţelepciunea sa. În America secolului al XIX-lea, băieţoasa Jo, frumoasa Meg, timida Beth şi Amy cea romantică trebuie să se îngrijească de întreaga casă în vreme ce tatăl lor este plecat la război.

În acelaşi timp, luptă să fie mai bune şi să devină, din fetiţe, adevărate micuţe doamne. Oricât de dificile ar fi aceste lucruri, surorile March sunt sprijinite de înţeleapta lor mamă şi legate de o dragoste de nezdruncinat. 

 

Despre Autor


 

Louisa May Alcott (n. 29 noiembrie 1832, Germantown, Philadelphia - d. 6 martie 1888, Boston), a fost o prozatoare americană. Fiică a unui filozof și pedagog celebru la vremea lui, Amos Bronson Alcott, ea a crescut în mijlocul cercurilor transcendentaliste din Boston și Concord, Massachusetts.

A început să scrie pentru a le întreține pe mama și surorile sale. Aboliționistă înflăcărată, a fost soră medicală voluntară în timpul Războiului Civil Amercian, unde s-a îmbolnăvit de febră tifoidă, boală care i-a zdruncinat sănătatea pentru tot restul vieții. S-a făcut cunoscută prin scrisorile sale, publicate sub titlul "Schițe de spital" (Hospital Sketches, 1863), însa cel mai mare succes i-a adus cartea autobiografică "Micuțele doamne" (Little Women, 1868-1869), datorită căreia a scăpat definitiv de datorii.

Romanele "O fată demodată", "Orfanii" și "Băieții lui Jo" s-au bazat pe propriile ei experiențe ca educator.

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Apariția: Iulie 2013
ISBN: 978-973-128-474-3
Dimensiuni: 20,5 x 26 cm