Fata cu vise alb-negru

Andreea Russo

Vă mai recomandăm

   De vorbă cu Emma

Vitali Cipileaga

259,00 MDL
                                         Trei metri deasupra cerului

Federico Moccia

259,00 MDL
  Amintiri din Viitor

Andreea Russo

259,00 MDL
În umbra pașilor tăi

Vitali Cipileaga

259,00 MDL

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, online prin Facebook Messenger sau direct la Librăria Bestseller.

Cum e să trăiești între alb și negru?  

Mia este o pianistă remarcabilă. Toți îi prevăd un viitor frumos până în ziua în care dispare fără nicio urmă, în drum spre casă. Timp de 24 de ani nimeni nu o poate găsi. Ce s-a întâmplat? Poate fi elucidat adevărul prin intermediul unor vise? Și chiar dacă acestea apar la o tânără detectivă aflată abia la început de cale?

O viață blocată între vis și realitate, un mister pierdut în timp, un roman ce taie răsuflarea și ne obligă să ne întrebăm cine sunt cu adevărat oamenii din jurul nostru.

 

Recenzie


 

„Am citit „Fata cu vise alb-negru” de Andreea Russo printre căni de ceai și decorațiuni de Crăciun, simțind cum romanul în sine mă inundă în scorțișoară. O lectură mai-mult-decât copleșitoare, un roman polițist contemporan care intră, inevitabil, în topul meu de cărți preferate.” -- Arianna Suduc, editor GoodRead.ro

Despre autoare


 

Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Cartea sa de debut „Amintiri din viitor” a fost premiată la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a. În 2016 a lansat și romanul „Fata cu vise alb-negru” (2016). 

Își face studiile la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Film.

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 188
Apariția: 30 noiembrie 2016
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-4150-5-7