Nervi

Laurențiu-Ciprian Tudor

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

 Învingătorul este Întotdeauna Singur  (LIVRARE: 15 ZILE)

Paulo Coelho

340,00 MDL
Aleph [Ediție tipărită]  (LIVRARE: 15 ZILE)

Paulo Coelho

328,00 MDL
Manuscrisul Găsit la Accra

Paulo Coelho

119,00 MDL
Unsprezece Minute  (LIVRARE: 15 ZILE)

Paulo Coelho

350,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

"Nervii" lui Laurentiu-Ciprian Tudor sunt simpatici pentru ca iau foc din toate partile . Poezia lui devine un jurnal inspirat de toate sectoarele vietii .Cand simbolist exasperat de targul de provincie si catusele vietii de familie , cand ironist al bizareriilor comuniste , cand trubadur al frumusetii , poetul e viu si aproape.
  Om inteligent , el nu lasa nervii sa-l faca de ras , dar nici nu-i musamalizeaza ca un academician scortos.Fiecare poem e o mini-poveste sau o constatare energica .Cum se poate deduce , Tudor nu erupe fericiri si nici jelanii , dar isi instruna atat de destept intristarile , incat textele lui devin , paradoxal , ironice.iar daca nu ai scapat nervii in criza , ai manuit frustrarile in luciditate captivanta.  ( Felix Nicolau )


 Laurentiu-Ciprian Tudor
Nascut la 27 septembrie 1973 in Brasov. Este sociolog, consilier educational, trainer si formator. A aparut cu eseuri, interviuri si poezie in diferite cotidiane si reviste (Astra, Gazeta de Transilvania, Verso, Spatii culturale, Vatra veche, Q Magazine, Lumea credintei, Lumina, Caiete Silvane, Singur s.a.m.d.).
   A publicat pana acum cinci carti: „Teama de cerc si fuga dupa aripi” – poezie (Editura „Lux Libris” Brasov, 2003), „Memoria clipei sarutate – 70 cupidopoeme” – poezie (Editura „Lux Libris” Brasov, 2004), „Apostolul verilor” – poezie (Editura „Arania” Brasov, 2007), „Adevarul are coaja tare – convorbiri cu scriitorul Daniel Dragan” (Editura „Arania” Brasov, 2009) si „Capul cu pasari” – poezie (Editura „Arania” Brasov, 2012). Este vicepresedinte al Fundatiei Culturale „Arania” Brasov.
  Din decembrie 2007 este initiatorul, impreuna cu poetul Adrian Munteanu, a unui grup de scriitori si artisti din Brasov denumit Grupul de litere-sunete-si-culori „Caii verzi de pe pereti” care organizeaza seri de poezie si evenimente culturale.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 78
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 15 x 21 cm
ISBN: 978-606-93827-1-4