Cer de sineală

Emilia Plugaru

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

     De ce Iubim Femeile (LIVRARE 15 ZILE)

Mircea Cărtărescu

256,00 MDL
    Amintiri din Viitor

Andreea Russo

259,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

„Cer de sineală” este cea de-a treia carte de poezie pentru adulți a Emiliei Plugaru și grupează versurile de dragoste ale autoarei. Absolvind poezia în cheie clasică din precedentele volume, aici autoarea apelează la versul alb și versul liber pentru a capta intensitatea celor mai sincere sentimente, trăiri și emoții.


Despre autor:

Emilia Plugaru - Membră a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova debutează în 1996 cu volumul de versuri pentru copii și desene de colorat „Sunt elevă-n clasa-ntâi”. Urmează un ciclu de povești, poezii, ghicitori, și scenete pentru copii. Premiată în cadrul Concursului Național de Dramaturgie (2001), piesa „Vârcolacii au furat luna” este jucată din 1998 și până în prezent pe scena Teatrului Republican de Păpuși „ Licurici” din Chișinău.

În 2018, Emilia Plugaru publică „Anotimpuri colorate”, poezii pentru copii, care obține premiul NBC „Ion Creangă” în cadrul Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Republica Moldova, ediția 2019.

În 2019, apare volumul de versuri „A sunat aseară mama”, întitulat după renumita poezie cu același nume care a devenit virală pe rețelele de socializare.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 82
Apariția: 2020
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-997-533-368-9