O toamnă ca un cântec

Emilia Plugaru

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

     De ce Iubim Femeile (LIVRARE 15 ZILE)

Mircea Cărtărescu

256,00 MDL
În umbra pașilor tăi

Vitali Cipileaga

259,00 MDL
    Amintiri din Viitor

Andreea Russo

259,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

„O toamnă ca un cântec conține” 50 de poezii și este al doilea volum de versuri pentru adulți al Emiliei Plugaru, după „A sunat aseară mama” (2009). Cartea se adresează tuturor iubitorilor de poezie închinată naturii, ale cărei peisaje au fost surprinse de cuvântul sensibil al poetei.


Despre autor:

Emilia Plugaru - Membră a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova debutează în 1996 cu volumul de versuri pentru copii și desene de colorat „Sunt elevă-n clasa-ntâi”. Urmează un ciclu de povești, poezii, ghicitori, și scenete pentru copii. Premiată în cadrul Concursului Național de Dramaturgie (2001), piesa „Vârcolacii au furat luna” este jucată din 1998 și până în prezent pe scena Teatrului Republican de Păpuși „ Licurici” din Chișinău.

În 2018, Emilia Plugaru publică „Anotimpuri colorate”, poezii pentru copii, care obține premiul NBC „Ion Creangă” în cadrul Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Republica Moldova, ediția 2019.

În 2019, apare volumul de versuri „A sunat aseară mama”, întitulat după renumita poezie cu același nume care a devenit virală pe rețelele de socializare.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 82
Apariția: 2020
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm