Tratat de contencios administrativ (LIVRARE: 7 ZILE)

Sararu Catalin-Silviu

La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm

 Zidane

Colecția Fotbaliști Celebri

199,00 MDL
   Forța Gândirii Pozitive (LIVRARE: 15 ZILE)

Norman Vincent Peale

400,00 MDL
Arta subtilă a nepăsării (LIVRARE: 15 ZILE)

MARK MANSON

392,00 MDL

Descriere

Tratat de contencios administrativ, Sararu Catalin-Silviu 

 

 

 

Catalin-Silviu Sararu este un profesionist care „s-a construit” pe el insusi ca specialist, cu exigenta si tenacitate, caruia nu i-a fost usor sa faca acest lucru, mai ales ca „meandrele concretului”, si pe teritoriul dreptului, ca sa-l parafrazam pe Marin Preda, nu sunt intotdeauna usor de strabatut.

            Consecventa cu el insusi, cu marile institutii ale dreptului, pe care si le-a „asumat” ca cercetator de-a lungul timpului, reprezinta o trasatura caracteristica a unui jurist serios si, in mod particular, a lui Catalin-Silviu Sararu.

            Intr-o continuare fireasca a demersului de cercetare stiintifica si din dorinta de a aprofunda problemele abordate in lucrari anterioare, Catalin-Silviu Sararu vine acum in fata noastra cu un tratat de contencios administrativ.

Un „punct forte” al tratatului consta in faptul ca autorul isi fundamenteaza cercetarea si judecatile de valoare nu doar pe analiza dreptului romanesc, ci si pe cea a dreptului comparat si a dreptului Uniunii Europene si, cu precadere, a jurisprudentei celor doua instante, de la Strasbourg si de la Luxemburg. Minte neobosita si iscoditoare, Catalin-Silviu Sararu trece prin filtrul realitatilor romanesti axiomele promovate de acestea, fara a le prelua mimetic, ca pe niste dogme, cum, din pacate, constatam ca se mai intampla pe la noi si suntem convinsi ca nu numai pe la noi.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 572
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 18 x 25 cm