Infractiunile privind traficul ilicit de droguri. Monografie (LIVRARE: 7 ZILE)

Andrei Nastas

La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm

 Zidane

Colecția Fotbaliști Celebri

199,00 MDL
   Forța Gândirii Pozitive (LIVRARE: 15 ZILE)

Norman Vincent Peale

400,00 MDL
Arta subtilă a nepăsării (LIVRARE: 15 ZILE)

MARK MANSON

392,00 MDL

Descriere

Infractiunile privind traficul ilicit de droguri. Monografie

 

 

Studiul cadrului juridico-penal cu privire la circulatia ilegala a drogurilor se impune din motive practice, deoarece Republica Moldova si-a modificat cadrul normativ in aceasta materie.

In cadrul lucrarii sunt supuse analizei si interpretarii infractiunile legate de circulatia ilegala a drogurilor, prin prisma elucidarii semnelor continutului normativ al acestora. Un rol aparte ii revine si interpretarilor oferite de instantele de judecata in materia infractiunilor privind traficul ilicit de droguri. In prim plan, s-a pus accentul pe Hotararea Explicativa a Plenului Curtii Supreme de Justitie a Republicii Moldova nr. 2 din 26.12.2011 - ,,Cu privire la practica judiciara de aplicare a legislatiei penale ce reglementeaza circulatia drogurilor, etnobotanicelor sau analoagelor acestora si a precursorilor”.

Lucrarea este adresata atat studentilor institutiilor superioare de invatamant, pentru instruirea in materia incadrarii juridice a infractiunilor de circulatia ilegala a drogurilor, cat si lucratorilor practici, pentru asigurarea formarii profesionale continue.

Studiul este elaborat in baza legislatiei Republicii Moldova.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 156
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale