Biblioteca Adevărul, Vol. 79. Bel-Ami

Guy de Maupassant

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Biblioteca Adevărul, Vol. 77. Divina  Comedie. Vol 1

Dante Alighieri

200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 78. Divina  Comedie. Vol 2

Dante Alighieri

200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 74. Agonie și Extaz.(Vol. 2)

Irving Stone

200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 76. Nimic Nou Pe Frontul De Vest. Cuibul Visurilor

Erich Maria Remarque

200,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Dupa ce si-a petrecut trei ani in serviciul militar, in Algeria, si apoi sase luni ca functionar in Paris, Georges Duroy, un subofiter sarac ce pare sortit unei existente mediocre si nespectaculoase, este ajutat de catre Charles Forestier, jurnalist si fost camarad de arme, sa se angajeze redactor la un ziar.

Plin de ambitie, tanarul este promovat in functia de redactor-sef, dar nimeni nu banuieste ca articolele lui sunt scrise de Madeleine, sotia bunului sau prieten Forestier. Tot Madeleine este cea care-i face cunostinta cu politicieni de prestigiu si oameni de afaceri, care au un cuvant greu de spus in societate si de care tanarul profita fara rusine. Hotarat insa sa ajunga cat mai repede celebru si bogat, Duroy nu se opreste aici.

El devine pe rand amantul mai multor femei influente si reuseste sa urce cu abilitate pe scara sociala, ajungand unul dintre cei mai bogati oameni din Paris. Finalul romanului  Georges contractand o casatorie stralucita la care sunt prezente cele mai ilustre figuri ale epocii  ne dezvaluie insa gustul amar al succesului.

Romanul ”Bel-Ami” este adaptat pentru marele ecran, avandu-i in rolurile principale pe Robert Pattinson, Christina Ricci, Uma Thurman si Khristin Scott Thomas.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 336
Apariția: 2010
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 9786065391994