Vrei să iubești? Începe cu tine!

Cristina Andreea Stan

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

  Amintiri din Viitor

Andreea Russo

259,00 MDL
  Fluturi, Volumul 3 (LIVRARE: 15 ZILE)

Irina Binder

312,00 MDL
În umbra pașilor tăi

Vitali Cipileaga

259,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

„Vrei să iubești? Începe cu tine!” este titlul care îți vindecă sufletul de dependențe emoționale și care îți prioritizează iubirea: mai întâi înveți să te iubești cu adevărat pe tine, apoi pe ceilalți. Comandă acum cartea semnată de Cristina Andreea Stan și pornește pe drumul iubirii sănătoase!

„Vrei să iubești? Începe cu tine!” este dovada de care are nevoie orice femeie care a fost blocată într-o relație toxică și îngenunchiată de dependențe emoționale. Mai exact, dovada că fiecare dintre noi se poate vindeca și redescoperi. Îți vei prețui și recunoaște adevărata valoare și vei învăța să renunți la tristețea ca o povară pentru suflet. Aceasta este o carte care te face să îți dai seama dacă te afli într-o relație disfuncțională, care te ajută să faci diferența dintre iubire și adicție și care combate miturile iubirii romantice.

Vei învăța să eviți nefericirea în numele iubirii, să nu te mai agăți de „obiectul” dependenței tale, să nu mai speri că partenerul se va schimba și că va deveni cine ai vrea tu. Probabil că cea mai importantă lecție pe care o vei afla din această carte este faptul că nicio relație nu merită dacă îți aduce mai multă suferință decât bucurie. Fiecare capitol vine în ajutorul tău cu teme de reflecție și exerciții practice, iar la sfârșitul cărții vei descoperi și un test pentru identificarea dependenței emoționale. Ești pregătită să devii independentă emoțional?

Comandă acum cartea semnată de Cristina Andreea Stan și îmbunătățește-ți relația de cuplu, dar mai ales pe cea cu tine însăți!

Citind această carte vei învăța să:

 • recunoști dependența emoțională, să o lași în trecut și să o eviți pe viitor;
 • iubești sănătos și să începi întotdeauna cu tine;
 • identifici relațiile toxice și motivele care te țin în aceste relații disfuncționale;
 • ieși din relațiile imposibile și distructive;
 • nu mai suferi din cauza iubirilor fără viitor;
 • nu mai accepți orice compromis din teama că vei rămâne singură;
 • construiești relații sănătoase.

Fragment

„Dacă te afli într-o relaţie în care suferi şi, indiferent ce ai face, nu eşti fericită, însă te agăți, inexplicabil, de partener și simți că există ceva mai presus de voința ta care te împiedică să pleci, această carte este pentru tine!

Pentru tine, cea care rămâne blocată în relaţii imposibile şi distructive!

Pentru tine, cea care suferă pentru o iubire fără viitor!

Pentru tine, cea care, deşi puternică în toate celelalte domenii ale vieţii sale, se transformă într-o fetiţă neputincioasă dacă partenerul nu o mai caută!

Pentru tine, cea trădată, minţită, cea care acceptă orice pentru că se teme că va rămâne singură şi nu va mai găsi pe nimeni altcineva!

Pentru tine, cea pentru care suferinţa s-a transformat în obişnuinţă, cea care tot aşteaptă şi aşteaptă ca partenerul să se schimbe, ca totul să fie bine şi să trăiţi, fericiţi, până la adânci bătrâneţi!

Însă, dacă partenerul îţi provoacă mai multă suferinţă decât bucurie şi tu rămâi lângă el, în relaţia voastră sunt două persoane care nu te iubesc… iar una dintre ele eşti TU!

Această carte te ajută să înţelegi ce este dependenţa emoţională, să reuşeşti să o identifici şi, cu instrumentele potrivite, să o poţi lăsa în urmă și evita pe viitor, pentru a putea construi relaţii sănătoase şi a fi #binecutine!”

Despre autoare

Cristina Andreea Stan este consilier pentru dezvoltare personală, specialist în activitatea de coaching, NLP master. Iar acum este și autoarea unei cărți prin care speră să redea iubirea de sine tuturor celor blocați în relații nepotrivite și în iubirea pentru ceilalți.

„Te înţeleg și știu prin ce treci, pentru că tot ce am scris am trăit eu însămi și am ezitat ani de zile până a porni pe drumul acesta, cel care ne duce înapoi spre inima noastră, spre vindecare, spre iubire profundă. Am căzut, m-am ridicat, am plâns, m-am vindecat, am învăţat să iubesc şi să mă iubesc.

Astăzi ai în mâinile tale posibilitatea de a începe această călătorie… înapoi spre tine! Meriți să fii fericită, meriți o iubire completă, nu doar firimituri de iubire!

Eu cred în tine! Crede și tu!”

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 192
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-970-039-6