Biblioteca Adevărul, Vol. 04. Un yankeu la curtea regelui Arthur

Mark Twain

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Descrierea Cărții

Nu ştim dacă unii criticii au luat în calcul, la atribuirea calificativului onorant, şi acest roman-plăsmuire, în fapt o spumoasă parodie la adresa legendelor despre cavalerii Mesei Rotunde şi a bisericii. Ce ştim e faptul că Twain a făcut către naţiunea americană următorul anunţ:

"Am sosit cu Cometa Halley în 1835. Va apărea din nou la anul, şi mă aştept să mă duc cu ea. (...) Atotputernicul a spus, fără îndoială: «Aici sunt ciudaţii ăştia doi, fără rost; au sosit împreună, trebuie să plece împreună»." Şi Twain, predicţie tulburător de exactă, a luat urma cometei în 1910, cam în aceeaşi perioadă când arătarea reapărea.

Descrierea Colecției

În luna noiembrie 2008, ziarul Adevărul din România a lansat colecția ”100 de cărți pe care trebuie să le ai în bibliotecă” - o colecție elegantă de cărți legate în piele ecologică. Până în octombrie 2009, în mai puțin de un an de la lansarea colecției, au fost vândute peste 12 milioane de exemplare. În anul 2010, odată cu lansarea ziarului Adevărul la Chișinău, volumele din colecție au devenit disponibile și pentru cititorii din Republica Moldova.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 400
Apariția: 2008
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 978-973-184-871-6