Biblioteca Adevărul, Vol. 02. Marile Speranțe vol. I

Charles Dickens

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Descrierea Cărții

Evoluţia protagonistului este marcată de două personaje stranii şi misterioase. Este vorba despre evadatul Abel Magwitch, care îi va schimba destinul, şi despre domnişoara Havisham, care, în urma unei decepţii, adoptase un comportament ostil faţă de bărbaţi şi în casa căreia cunoaşte primii fiori ai iubirii, nutrind o dragoste inocentă faţă de fiica adoptivă a acesteia.

Romanul este plin de un suspans prin care autorul urmăreşte să menţină viu interesul cititorului. Capitolele au mereu ceva imprevizibil în ele, iar deznodământul este surprinzător. Cititorul descoperă că cele trei personaje din jurul lui Pip sunt verigi sudate în acelaşi lanţ al destinului.

Vezi Trailerul Ecranizării


Descrierea Colecției

În luna noiembrie 2008, ziarul Adevărul din România a lansat colecția ”100 de cărți pe care trebuie să le ai în bibliotecă” - o colecție elegantă de cărți legate în piele ecologică. Până în octombrie 2009, în mai puțin de un an de la lansarea colecției, au fost vândute peste 12 milioane de exemplare. În anul 2010, odată cu lansarea ziarului Adevărul la Chișinău, volumele din colecție au devenit disponibile și pentru cititorii din Republica Moldova.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 288
Apariția: 2008
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 978-973-184-870-9