Tirbuson electric (LIVRARE: 7 ZILE)

Tirbuson electric (LIVRARE: 7 ZILE)
595,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

e

Solutie unica pentru iubitorii de vin Combinatie de deschizator de sticle de vin electric, taietor de folie, turnator pentru aerator de vin, dop de vin cu vid. Oferim solutie perfecta pentru deschiderea, turnarea si conservarea vinului.

llInlaturati cu usurinta dopurile de pluta in cateva secunde Deschizator de vin electric puternic, compatibil cu majoritatea dimensiunilor de sticle de vin. Puteti scoate dopul in 7 secunde fara a sparge dopul apasand butonul „Jos” si „Sus”.

Set complet de accesorii pentru vin Deschizator electric pentru sticle de vin: va ajuta sa deschideti complet dopul. Aerator pentru vin: va poate ajuta sa va turnati vinul cu usurinta si sa va treziti rapid un vin delicios. Cutter de folie: taietorul poate fi blocat in partea de jos a deschizatorului de vin pentru a preveni sa fiti ranit de spirala. Dop de vin pentru vid: perfect rezistent la scurgeri si pastrand vinul proaspat. Rotiti cadranul pentru a inregistra data sigilarii.

Idee grozava de cadou Designul elegant al pachetului il face un cadou frumos pentru orice iubitor de vin. Este, de asemenea, un cadou grozav pentru petreceri, zile de nastere, Craciun de Valentine’s/Tatal/Ziua Mamei si alte evenimente de sarbatoare.

dd

1*Deschidetor automat de tirbuson de vin

1*Cutter de folie

1*Dop pentru pompa de vid pentru vin

1*Tornator pentru aerator de vin

1*manual pentru seturile de deschizatoare de vin Danex.

Oferim servicii prietenoase pentru clienti si asistenta fara griji.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română

Pareri