Set Joc Darts cu Tinta Velcro cu Scai pentru Copii (LIVRARE: 7 ZILE)

Set Joc Darts cu Tinta Velcro cu Scai pentru Copii (LIVRARE: 7 ZILE)
105,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Jucaria perfecta care dezvolta coordonarea vizual-motorie. Distanta poate fi crescuta treptat, ceea ce va creste gradul de dificultate al jocului.
SIGURA - nu exista muchii ascutite care ar putea fi periculoase pentru un copii, in cazul unei tinte ratate, nimeni nu va fi ranit. Bilele si sagetile se fixeaza cu usurinta pe tabla de DARTS indiferent de forta cu care este aruncata sageata.SPECIFICATII- varsta: 3+
- certificate: CE, EN 71
- Dimensiuni (lungime / latime): 35,5 / 35,5 cm
- Greutate: 95gIn set:
- tabla DARTS
- 2 sageti
- 2 bileO jucarie excelenta care ajuta copiii sa-si dezvolte dexteritatea de la o varsta frageda . Darts cu velcro ajuta mult la dezvoltarea corecta a coordonarii ochilor si a mainii. Nu exista elemente periculoase. Cu Dart pentru copii este imposibil sa te plictisesti. In set veti gasi o tinta Velcro, doua bile si doua sageti . 
Avantajul decisiv al Velcro-ului este simplitatea performantei - copiii mici vor putea sa se joace fara supravegherea unui adult.
Toate campurile de pe tabla, au culori vii si sunt perfect separate, deci nu exista nicio problema in citirea scorului. Numerele sunt mari - copiii le citesc usor chiar si de la o distanta mai mare. Jocul poate fi atarnat oriunde in camera, fie pe perete, usa sau chiar pe mobila.

Detaliile Produsului

Limba: Română

Pareri