Emma

Jane Austen

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

 Peaky Blinders. Cartea Oficială a Serialului Fenomen pe Netflix

Steven Knight

Preț special 299,00 MDL Preț standard 399,00 MDL
 Tu ai un fel de paradis al tău

Nichita Stănescu

159,00 MDL
                                       Straniera

Claudia Partole

199,00 MDL
 VALURI

Arina Delcea

259,00 MDL
                                             Tu Mi-ai Schimbat Viața

Abdel Sellou

199,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

„Un roman strălucitor despre dragoste și căsătorie.”

— THE GUARDIAN ☆☆☆☆☆

Frumoasă, inteligentă, bogată - și singură - Emma Woodhouse este perfect mulțumită de viața ei și nu vede nevoia iubirii sau căsătoriei.

Totuși, nimic nu o încântă mai mult decât să se amestece în viața romantică a altora. Emma preferă să-i ajute pe cunoscuții ei să-și găsească perechea potrivită. Dar, dintr-un anumit motiv, toți încep să nu mai acționeze conform planurilor ei... Chiar și ea însăși!

Datorită eroinei sale fermecătoare, a explorării subtile a relațiilor, „Emma” este adesea văzută ca fiind cea mai bună lucrare a autoarei Jane Austen.

Romanul „Emma” se deosebește de toate celelalte lucrări ale autoarei. Eroina ei nu este săracă, are de toate - o casă confortabilă, un tată iubitor.

Însă Emma nu se grăbește să se căsătorească, preferând să aranjeze soarta cunoștințelor sale și, astfel, în timp ce se implică în viața personală a altcuiva, Emma aproape trece cu vederea propria ei fericire.

Romanul a cunoscut numeroase ecranizări. Filmul din 1996 cu Gwyneth Paltrow (Shakespeare in Love) în rolul Emmei a obținut două premii Oscar.

Cea mai recentă ecranizare cu Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit) a fost lansată la 14 februarie 2020 și a obținut încasări de 25 milioane de dolari.

„Cărțile scriitoarei Jane Austen sunt nemuritoare.” — Virginia Woolf

Despre Autoare

Jane Austen a început să scrie de la o vârstă fragedă și a adus lumii unele dintre cele mai mari opere ale literaturii engleze. Romanele ei, pline de inteligență și personaje de neuitat sunt apreciere de cititorii de toate vârstele.

Prin maniera de a înfățișa oamenii prinși în traiul cotidian, Jane Austen se numără printre creatorii romanului modern. Unul dintre cei mai cunoscuți admiratori ai operei sale este scriitorul Rudyard Kipling, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură.

„Nu întotdeauna cine zâmbeşte e fericit. În inimă pot exista lacrimi care nu ajung până la ochi.” 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 649
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3495-4-3