Regula 10X (LIVRARE 15 ZILE)

Grant Cardone

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Psihologia persuasiunii. Totul despre influențare. Amplifică-ți puterea de convingere și învață să te aperi de manipulare  (LIVRARE: 15 ZILE)

Robert B. Cialdini

385,00 MDL

Descriere

Regula 10X: Singura diferenta dintre succes si esec / The 10X Rule: The Only Difference Between Success and Failure de Grant Cardone este, dupa cum spune autorul, Sfantul Graal pentru toti cei care vor sa cunoasca succesul. O carte care iti va spori curajul si increderea in tine, va elimina tergiversarile si indoielile si te va inzestra cu un simt al scopului, care iti va anima viata, visurile si obiectivele. O lectura despre cum sa-ti creezi viata pe care ti-o doresti, distrandu-te mai mult si obtinand mai mult timp pentru tine si ceea ce iti place sa faci. O carte care iti spune ce sa faci ca sa reusesti!

"In aceasta carte este vorba despre cum sa ai realizari extraordinare, despre cum sa te asiguri ca vei ajunge sa le ai, despre cum sa le mentii si despre cum sa ai realizari din ce in ce mai mari fara sa ti se para ca acest proces este 'munca'. Tine minte: O persoana care pune limite potentialului sau succes va limita si eforturile necesare pentru a-l atinge si a-l mentine."

Grant Cardone este speaker de renume international pe probleme de leadership, investitii imobiliare, antreprenoriat, social media si finante, autor de bestselleruri New York Times si trainerul nr. 1 in lume in materie de vanzari si social media. A infiintat Universitatea Cardone, considerata a fi cel mai important instrument de training online in vanzari din lume, cu peste 50 de milioane de utilizatori. Cele 5 companii private pe care le detine obtin venituri anuale de peste 100 de milioane de dolari.

Cardone lucreaza in prezent cu companii mici si companii din topul Fortune 500 pentru a creste vanzarile prin gasirea de oportunitati trecute cu vederea si prin particularizarea procesului de vanzari pentru a fi mai eficient, dar a lucrat si cu companii mari precum: Google, Sprint, Toyota, General Motors sau Ford. Pornind de la Regula 10X: Singura diferenta dintre succes si esec, care a devenit bestseller New York Times in 2011, Grant Cardone a dezvoltat incepand cu anul 2017 conferintele 10X Growth Conference, devenite rapid cele mai mari conferinte pentru afaceri si antreprenori din lume. Grant Cardone este si un influencer de succes, cu peste 10 milioane de followers si conexiuni in toata lumea, fiind considerat din acest motiv unul dintre primii 10 CEO din lume pe care sa-i urmaresti.

Ce este regula 10X?

Regula 10X se axeaza pe faptul ca trebuie sa iti stabilesti obiective de 10 ori mai indraznete decat cele pe care crezi ca-ti doresti sa le atingi si apoi sa faci de 10 ori mai mult decat crezi ca este nevoie pentru a le atinge.

Ea functioneaza pe orice plan al vietii - spiritual, fizic, mental, emotional, familial si financiar.

Succesul este definit ca fiind gradul sau masura in care obtii acel ceva sau acea finalitate pe care ti le doresti. Pe acest drum, inamicul sunt limitele autoimpuse, intrucat, crede autorul: "Atunci cand oamenii incep sa puna limite in privinta gradului de succes pe care si-l doresc, te asigur ca vor reduce si numarul de pasi necesari pentru a obtine succesul si vor esua lamentabil sa faca ceea ce este nevoie pentru a-l mentine."

In aceasta ordine de idei, autorul considera ca principalele greseli pe care le poti face pe drumul spre indeplinirea obiectivelor sunt:

  • Sa-ti stabilesti gresit obiectivele, in sensul ca acestea sunt prea modeste, si nu iti vei acorda dreptul de a investi suficienta motivatie autentica.
  • Sa subestimezi extrem de tare efortul, resursele, banii si energia de care ai nevoie pentru a-ti atinge efectiv obiectivul.
  • Sa petreci prea mult timp concurand cu ceilalti oameni din sectorul tau de activitate si prea putin timp dominand acel sector.
  • Sa subestimezi dificultatile pe care va trebui sa le depasesti pentru a atinge efectiv finalitatea dorita.

Cartea se adreseaza celor animati de dorinta de autoperfectionare, care vor mai mult: relatii mai bune, sa petreaca mai mult timp cu cei pe care ii iubesc, experiente mai spectaculoase, forma fizica si sanatate mai bune, energie sporita, mai multa cunoastere spirituala si capacitatea de a contribui la binele societatii.

De ce este esentiala regula 10X?

Mentalitatea si eforturile "inmultite cu 10" sunt esentiale; sunt singurele lucruri care te vor ajuta sa faci fata evenimentelor neprevazute, sustine autorul, povestind cum l-ar fi ajutat cunoasterea regulii 10X la 30 de ani, cand, a demarat prima lui afacere proprie, si cand, a anticipat gresit majoritatea pasilor necesari pentru a pune pe picioare un produs nou. In momentul in care a inceput sa depuna eforturi de 10X mai mari, rezultatele nu au intarziat sa apara. Insa pana a recurge la aceasta strategie, a fost la un pas de a renunta la afacere… Asadar, reteta lui Grant Cardone pentru succes este:

"Imagineaza-ti ca esti inregistrat ca sa fii prezentat ca model de la care copiii si nepotii tai sa invete cum sa reuseasca in viata. Abordeaza totul cu inversunarea unui atlet campion care are pentru ultima oara ocazia sa isi revendice locul in istorie. Si aminteste-ti intotdeauna sa mergi pana la capat: acesta este marele numitor comun al tuturor invingatorilor. Au grija ca fiecare actiune sa fie dusa la bun sfarsit. Renunta la scuze si adopta o atitudine bazata pe principiul: 'Treci la fapte'. Abordeaza fiecare situatie mergand pe ideea: 'Sunt aici sa castig, orice-ar fi'. Suna prea agresiv? Imi pare rau, dar aceasta este perspectiva necesara ca sa iesi invingator in zilele noastre."

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 320
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 9786069135082