Psihologia persuasiunii. Totul despre influențare. Amplifică-ți puterea de convingere și învață să te aperi de manipulare (LIVRARE: 15 ZILE)

Robert B. Cialdini

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Psihologia Persuasiunii Totul despre influențare. Amplifică-ți puterea de convingere și învață să te aperi de manipulare si-a capatat locul de cea mai importanta carte publicata vreodata despre acest subiect datorita valorii practice a informatiilor oferite. In cuprinsul ei, distinsul psiholog Robert B. Cialdini, doctor in filosofie, explica de ce unii oameni sunt remarcabili de convingatori si cum putem sa-i convingem cu propriile noastre arme.

Veti afla cele sase secrete psihologice care se afla in spatele impulsului nostru puternic de a ne supune, cum pot fi ele folosite de persoane iscusite fara a fi detectate, cum sa ne aparam impotriva lor si cum sa punem la lucru acele secrete in folosul propriu.

Aceasta carte indispensabila iti garanteaza doua lucruri: niciodata nu te vei mai simti obligat sa spui "da", cand de fapt gandesti ca ar fi in interesul tau sa spui "nu" si cu siguranta vei avea mai multa influenta decat ai avut vreodata.

 

Despre Autor

Robert B. Cialdini este profesor emerit de psihologie și marketing la Universitatea de Stat din Arizona. De asemenea, este și președintele companiei Influence at Work. Harvard Business Review l-a numit „cel mai bun cercetător din domeniul influenței“.

Cartea sa, Influence: Science and Practice a fost prezentată de revista de Inc. ca fiind una dintre cele mai bune zece cărți de marketing din toate timpurile, fiind publicată în 28 de limbi. Este bestseller New York Times, vândut în peste două milioane de exemplare.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 363
Apariția: 2008
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 9789738495470