Priorităţi de guvernare 2009 [eBook]

Nadejda Hriptievschi, Alexandru Cocîrţă, Cristina Cojocaru ș.a.

Stoc Limitat

Formate eBook

Vă mai recomandăm

Eficienţa politicilor şi acţiunilor anticorupţie în contextul Planului de Acţiuni UE-RM [eBook]

Cristina Cojocaru

0,00 MDL
Contextul Electoral 2009: Studiu Asupra Cadrului şi Contextului Electoral din Republica Moldova în Alegerile Parlamentare [eBook]

Igor Boţan, Ion Creangă, Corneliu Gurin

0,00 MDL
Evoluția Pluripartitismului pe Teritoriul Republicii Moldova [eBook]

Mihai Cernencu, Igor Boțan

0,00 MDL

Descriere

Culegerea de studii "Priorităţi de guvernare 2009" cuprinde 12 studii cu tematici din domeniile economic, social, justiţie şi drepturile omului, realizate de 14 experţi independenţi şi coordonate de către Asociaţia pentru Democraţie Participativă ADEPT. Studiile din publicaţie conţin o analiză retrospectivă a evoluţiei acestor domenii în perioada 2001–2008, urmată de identificarea problemelor existente şi propun recomandări pentru depăşirea acestora şi pentru eficientizarea politicii respective.

Publicaţia "Priorităţi de guvernare 2009" a fost concepută ca o sursă de analize de politici care ar oferi partidelor politice şi publicului larg repere pentru înţelegerea problemelor presante cu care se confruntă R. Moldova. Lucrarea mai urmăreşte consolidarea gradului de responsabilitate a partidelor politice şi a capacităţii de comunicare a partidelor cu cetăţenii.

Publicaţia apare în cadrul proiectului "Consolidarea cooperării dintre partide politice organe electorale şi alegători", implementat de către Asociaţia pentru Democraţie Participativă ADEPT, cu suportul financiar al Fondului Naţiunilor Unite pentru Democraţie (UNDEF).

http://www.e-democracy.md

Mai multe informații

Limba: Română
Apariția: 2009
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 3 MB
Pagini Ediție Print: 328
Compatibil cu Kindle: Da