Priorităţi de guvernare 2009 [eBook]

Priorităţi de guvernare 2009 [eBook]
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

Culegerea de studii "Priorităţi de guvernare 2009" cuprinde 12 studii cu tematici din domeniile economic, social, justiţie şi drepturile omului, realizate de 14 experţi independenţi şi coordonate de către Asociaţia pentru Democraţie Participativă ADEPT. Studiile din publicaţie conţin o analiză retrospectivă a evoluţiei acestor domenii în perioada 2001–2008, urmată de identificarea problemelor existente şi propun recomandări pentru depăşirea acestora şi pentru eficientizarea politicii respective.

Publicaţia "Priorităţi de guvernare 2009" a fost concepută ca o sursă de analize de politici care ar oferi partidelor politice şi publicului larg repere pentru înţelegerea problemelor presante cu care se confruntă R. Moldova. Lucrarea mai urmăreşte consolidarea gradului de responsabilitate a partidelor politice şi a capacităţii de comunicare a partidelor cu cetăţenii.

Publicaţia apare în cadrul proiectului "Consolidarea cooperării dintre partide politice organe electorale şi alegători", implementat de către Asociaţia pentru Democraţie Participativă ADEPT, cu suportul financiar al Fondului Naţiunilor Unite pentru Democraţie (UNDEF).

http://www.e-democracy.md

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Apariția: 2009
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 3 MB
Pagini Ediție Print: 328
Compatibil cu Kindle: Da

Pareri