LOVE.NET - Un dans în întuneric

Olesea Bunduchi

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Cele cinci limbaje ale iubirii (LIVRARE: 15 ZILE)

Gary Chapman

224,00 MDL
    Amintiri din Viitor

Andreea Russo

259,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

Un dans în întuneric

Ecranele... Astăzi sunt pretutindeni. Pentru unii ecranul calculatorului sau telefonului este o distracție, pentru alții – o necesitate. Iar pentru eroii noștri ... fericirea? Alex - un ostatic al jurământului lui Hipocrate, ce salvează vieți în zonele fierbinți de pe glob. Elena – ostatică a stâncilor urbane, plictisită de oficiu și căsnicia monotonă.

Soarta le aranjează o întâlnire pe rețelele de socializare. Acolo relația lor devine mai mult decât o prietenie. Ambii doresc o întâlnire în viața reală. Amândoi au fantezii pentru prima lor întâlnire și își fac planuri de viitor.

Le va reuși oare ca emoțiile să treacă dincolo de ecran și să se materializeze din lumea virtuală în viața reală?

 

Petrecuse o noapte plină de amor, dimineața îi găsise îmbrățișați. El se ridicase din pat, își îmbrăcase cămașa de un alb imaculat pe corpul gol. Ea se întinse peste perna care dormise el, așternutul îi păstra parfumul.

El privi pe geam și remarcă, că este posomorât afară. Dar nici cel mai întunecat cer și vîntul tomnatic nu puteau ține ascuns soarele din inima lui.

 

Olesea Bunduchi

S-a născut în 1982 în Chișinău, Republica Moldova, în familia Mariei și a lui Mihail Vomișescu.

Este absolventă a Universității de Studii Politice Economice Europene „Constantin Stere” din Chișinău, facultatea Relații Internaționale și facultatea de Drept. Activează în cadrul structurilor de forță ale Republicii Moldova.

Iubește să citească cărți cu un ceai gustos în mână și să iasă la plimbări în natură. Călătorește pentru a descoperirl locurile frumoase.

Expediați autoarei părerile despre carte la adresa de e-mail: [email protected]

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 202
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm