Îngeri și Demoni

Dan Brown

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Simbolul Pierdut  (LIVRARE: 15 ZILE)

Dan Brown

464,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

O străveche societate secretă. O armă mortală. O ţintă neobişnuită. Cetatea Vaticanului   Robert Langdon, specialist celebru de la Harvard, este chemat de urgenţă în Elveţia pentru a examina cadavrul lui Leonardo Vetra, pe al cărui piept a fost ars cu fierul un simbol ciudat.

Ceea ce descoperă este uluitor, o străveche organizaţie - Illuminati - a declanşat o diabolică vendetta împotriva Bisericii Catolice. Cele mai sumbre temeri ale lui Langdon se confirmă în seara în care are loc Conclavul de la Vatican, când află că Illuminati a plasat o bombă chiar în inima Cetăţii Vaticanului. Cu ajutorul Vittoriei Vetra, o misterioasă cercetătoare, porneşte într-o cursă frenetică pentru a descoperi amplasamentul bombei şi salvarea Vaticanului.

Căutările îi vor purta pe cei doi oameni de ştiinţă prin cripte pecetluite de secole, prin catacombe pline de primejdii şi prin catedrale părăsite, până în cel mai periculos loc de pe Pământ: ascunzătoarea de mult uitată a ordinului Illuminati.  Înainte de a descifra "Codul lui da Vinci", lumea era în puterea lor: Îngeri şi Demoni. 

Roman ecranizat în 2009 de Columbia Pictures. 

 

Vezi Trailerul Ecranizării

 

Despre Autor


 

Dan Brown s-a născut pe 22 iunie 1964 şi a crescut în Exeter, New Hampshire, SUA, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Constance şi Richard G. Brown. După ce a absolvit liceul Phillips Exeter Academy în 1982, Brown a frec­ventat cursurile Colegiului Amherst, finali­zate, în 1986, cu o dublă specializare, în spani­olă şi în engleză. În 1993, Brown a devenit profesor de limba engleză la Phillips Exeter, predând şi cursuri de limba spaniolă la Şcoala Lincoln Akerman.

În 1996, Brown a renunţat la catedră pentru a deveni scriitor cu normă întreagă. Dan Brown a schimbat concepţia asupra a tot ceea ce înseamnă bestseller, devenind un feno­men mondial; a reuşit să spargă tipare şi sã transforme tulburătoarele enigme ale omenirii în literatură de mare succes, înregistrând şi în România un record uimitor.

Codul lui da Vinci s-a vândut în peste 80 de mili­oane de exemplare, fiind astfel unul dintre cele mai bine vândute romane din toate timpurile. Desemnat de revista Time unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume, autorul a apărut în paginile a numeroase publicaţii de renume precum Newsweek, Forbes, People, GQ, The New Yorker. În afară de Codul lui da Vinci, Dan Brown a mai scris Îngeri şi demoni, Fortăreaţa digitală, Conspiraţia, romane traduse în 51 de limbi.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 576
Apariția: Martie 2013
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 10,5 x 17,7 cm
ISBN: 978-606-776-173-3