Simbolul Pierdut (LIVRARE: 7 ZILE)

Simbolul Pierdut (LIVRARE: 7 ZILE)
259,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 068-455-811 Stoc limitat
Vezi pe hartă TORO CENTER et 1 str. Pantelimon Halippa 6 069-824-124 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Librăria Bestseller din or. Cricova:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă str. Chișinăului 80 068-422-447 Stoc limitat

Librăria Bestseller din or. Ialoveni:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă str. Alexandru cel Bun 30 nr.2 (lângă Linella și Brodețchi) 060-888-964 Stoc limitat

Descriere

Bestseller Internațional

Cartea ”Simbolul pierdut” de Dan Brown s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare, după cum anunţă editura americană Doubleday. Doar în prima zi de la lansare cartea s-a vândut într-un milion de exemplare conform New York Times.

Simbolul pierdut reprezintă o cursă uluitoare printr-un labirint real de coduri, de secrete şi de adevăruri nevăzute, într-o confruntare cu un duşman terifiant. Acţiunea cărţii, desfăşurată în încăperile, tunelurile şi templele secrete din Washington, D.C., se îndreaptă într-un ritm ameţitor spre un final cu totul surprinzător.

În deschiderea romanului, profesorul Robert Langdon este chemat pe neaşteptate să ţină o prelegere în clădirea Capitoliului din Washington. însă la câteva minute de la sosirea lui, seara capătă o turnură bizară, atunci când este descoperită mâna secţionată a mentorului lui Langdon, Peter Solomon, un important mason şi filantrop. Langdon descifrează în simbolurile masonice de pe mână o invitaţie antică, menită să-l poarte pe cel care o primeşte în lumea de mult pierdută a înţelepciunii ezoterice.

Realizând că singura speranţă de a-l salva pe Peter este să accepte acea invitaţie mistică, Langdon porneşte pe calea pe care aceasta i-o indică şi pătrunde astfel într-o lume ascunsă a secretelor masonice, a unei istorii neştiute, în locuri niciodată văzute - toate acestea conducându-l spre un adevăr inimaginabil.

Recenzii

”După fenomenalul succes înregistrat cu romanul Codul lui Da Vinci, Dan Brown cu siguranţă nu îşi dezamăgeşte fanii. Simbolul pierdut abundă de coduri, secrete, răsturnări de situaţie şi incursiuni în ocultism şi în filozofii străvechi. - Janet Maslin, New York Times

”Robert Langdon rămâne un erou fascinant - un savant cu sânge rece în situaţii limită şi cu reacţii pe măsură... Enigmele se ivesc la tot pasul, iar locuri bine-cunoscute ne apar acum într-o altă lumină. O carte pe care o recomandăm cu căldură.”  - Enterainment Weekly

”O lectură captivantă, care ne dă peste cap ideile despre lumea pe care credeam că o cunoaştem.” - Newsweek

Video despre Carte

Despre Autor

Dan Brown s-a născut pe 22 iunie 1964 şi a crescut în Exeter, New Hampshire, SUA. Brown a absolvit cursurile Colegiului Amherst, cu o dublă specializare, în spaniolă şi în engleză. A devenit profesor de limba engleză la Phillips Exeter. În 1996, Brown a renunţat la catedră pentru a deveni scriitor cu normă întreagă. Dan Brown a schimbat concepţia asupra a tot ceea ce înseamnă bestseller, devenind un fenomen mondial; a reuşit să spargă tipare şi să transforme tulburătoarele enigme ale omenirii în literatură de mare succes.

Codul lui da Vinci s-a vândut în peste 80 de milioane de exemplare, fiind astfel unul dintre cele mai bine vândute romane din toate timpurile. Desemnat de revista Time unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume. În afară de Codul, lui da Vinci, Dan Brown a mai scris Îngeri şi demoni, Fortăreaţa digitală, Conspiraţia, romane traduse în 51 de limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 477
Brand: Rao
Apariția: Decembrie 2009
ISBN: 978-973-54-0139-9
Dimensiuni: 16 x 24 cm
Greutatea: 0.7540

Pareri