De vorbă cu Emma

De vorbă cu Emma
195,00 MDL (41,11 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, pe Facebook Messenger sau direct la librăria Bestseller din Chișinău!

Cine am fi noi fără dragoste? Cum ar fi dragostea fără noi? Într-o lume a iubirii și a poveștilor de viață, Emma, femeia rebelă și inocentă în același timp, caută răspunsuri la propriile întrebări. O ajută să le găsească Greg, bărbatul creator și omul ei de încredere, alături de care trăiește bucurii și dezamăgiri, redate în dialoguri și reflecții.

Lângă el, ea e caldă ca o ploaie de vară sau rece ca un sloi de gheață. Conflictul pe muchie generează trăirile femeii – ale Emmei, și, implicit, ipostazele în care ea ripostează sau încheie armistiții. Cu siguranță însă, nu există o altă cale de mijloc decât dragostea.

Emmei îi este teamă de singurătate. Ea vrea să râdă cu el din același motiv. Ea ține minte săruturile pe care nu i le-a dat. Ea vrea să fie fericită în patul lui. Ea știe că cele mai bune vinuri se beau în doi. Ea caută să construiască poduri peste neînțelegerile din trecut. Ea vrea să meargă desculț pe malul mării. Sunt momente când revine la acea îmbrățișare din trecut, la plimbările nocturne, la momentele în care a râs și la cele în care a suferit. Și momente în care își poartă gândul undeva departe sau se bucură fericită de prezent. Iubindu-l pe Greg sau trăindu-și emoțiile. Ea caută un loc sfințit de dragoste. Ea se întoarce mereu la el.

 
De vorbă cu Emma | Book Trailer

 

Posted by De vorbă cu Emma on Thursday, October 8, 2015

 

Book trailer produs de Movi și regizat de Greg Schwartzog. Foto copertă: Alex Iordache

Citind De vorbă cu Emma, trăiești împreună cu personajul propria ta poveste de viață. Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărată sunt un tot întreg. Fie că ești femeie și o înțelegi, fie că ești bărbat și cauți calea spre inima ei, ai nevoie de răspunsuri. Le găsești în dialoguri și printre rândurile scrise de el sau trăite de ea.

Până la urmă, poți fi chiar tu Emma, cu experiențele și poveștile tale de dragoste. Empatizând cu ea tacit, vei ajunge să o lași să poarte și să consume câteva dintre zbuciumările tale. La finalul acestei cărți, vei îmbrățisa mai mult împăcarea cu tine însăți, te vei simți mai senină, mai pregătită să accepți, să înțelegi și să iubești. Vei fi gata să începi un nou capitol în viața ta. Pentru că temerile, trăirile și visurile Emmei sunt și ale tale. Iar dacă Emma le depășește, le vei depăși și tu.

Ia-ți o cafea fierbinte, retrage-te în colțul tău de lume, lasă un oraș pustiu în spate, deschide cartea și stai de vorbă cu tine.

  

Citește primele pagini


 

Hai pur și simplu să fim. Să ne cunoaștem, să sperăm, să iubim. Hai să nu știm cum se numește relația noastră. Fericire cu doi fericiți? Nebunie? Desfrâu? Atâta timp cât simțim că facem parte din această viață, ce mai contează? Hai să dorim mai mult, să trăim azi. Să nu promitem nimic, s-ar putea să nu ne ținem de cuvânt. Să nu ne limităm la o dragoste formală, s-ar putea să regretăm într-o zi. Hai să iubim și să fim.


Hai pur și simplu să fim împreună. Să ne trezim dimineața de la aceeași aromă de cafea. Să ne simțim împliniți de la același sărut. Să ne ținem de mână într-o lume plină de oameni reci și să ne fie cald. Hai să nu așteptăm imposibilul. S-ar putea ca dragostea perfectă nici să nu existe. Or, perfecte sunt diminețile împreună cu tine. Hai să nu ne pese de vorbele altora. Sunt seci și fără sentiment. Hai să iubim și să fim.

Hai pur și simplu să ne vorbim. Simțind. Trăind. Hai să lăsăm liniștea să vorbească pentru noi. Să fim visători, dar să nu pierdem contactul cu realitatea și să știm să împărțim clipele de liniște. Hai să ne auzim și mâine din același motiv. Și poimâine. Pentru alte zile, mai vedem cum stăm cu timpul. Hai să le pasăm reproșurile altora, celor care se pricep la asta. Și neînțelegerile la fel. Noi hai să iubim. Să iubim și să fim.

 

Ascultă cartea audio


 

 

Despre autor


 

Vitali Cipileaga este autorul blogului www.devorbacutine.eu, scriind despre oameni, dragoste și relații. În mai puțin de un an, site-ul s-a bucurat de peste zece milioane de vizitatori unici, devenind cel mai popular blog în România, apreciat de cititori din mai multe țări ale lumii. Scrisul l-a ajutat pe autor să-și găsească sufletul pereche. Este căsătorit și are un copil.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Editura Bestseller
Apariția: 5 noiembrie 2015
ISBN: 978-9975-3093-4-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2180

Pareri

Părerile Clienților 6 item(s)

Supe!
Mi-a placut "De vorba cu Emma! Este o carte pentru ea si pentru el de unde avem multe de invatat.
Evaluarea
Parerea lui Anny / (Plasată la data 13.03.2016)
O carte care iti da de gandit si te face sa analizezi mai bine lucrurile ce se petrec in jurul tau.
O carte care iti da de gandit si te face sa analizezi mai bine lucrurile ce se petrec in jurul tau. De asemenea te face sa constientizezi ca cele mai importante persoane din viata ta sunt acelea care se intereseaza de tine, care te indruma, care te sprijina si care te iubesc neconditionat.

"Nu fi naiv, viața e o nebunie. O nebunie imensă din care ieși bine doar dacă intri în joc."-unul dintre citatele exceptionale care iti dau de gandit si te fac sa realizezi cat de BINE a putut autorul sa surprinda lucrurile in splendoarea lor.

"Să trăiești dincolo de monotonia lumii și
dincolo de superstițiile ei bolnăvicioase."- in timp ce vei parcurge aceasta carte te vei indragosti iremediabil de citate,de carte si de viziunea autorului despre lume.
Evaluarea
Parerea lui Mara Vladoiu / (Plasată la data 12.01.2016)
Am avut senzația că aș fi conversat cu un prieten bun pe tema dragostei, a pierderii, a devenirii în doi, ori a așteptărilor.
Am apreciat această carte, nu din punct de vedere al talentului scriitoricesc al lui Vitali Cipileagă, ci pentru naturalețea gândurilor, pentru modul simplu și atât de frumos în care simte viața și dragostea!

Am avut senzația că aș fi conversat cu un prieten bun pe tema dragostei, a pierderii, a devenirii în doi, ori a așteptărilor. De la viață, de la oameni, de la noi.
Genul de carte după care rămâi zâmbind, întrebându-te, gânditu-te....
Evaluarea
Parerea lui Ștefan / (Plasată la data 12.01.2016)
Emma
Cele mai frumoase lucruri spuse vreodata..Am retrait irepetabile momente alaturi
Evaluarea
Parerea lui Gabriela) / (Plasată la data 01.01.2016)
Bravo
,,Unii oameni îşi dau seama prea târziu ce au pierdut, prea târziu îşi cer iertare şi prea târziu înţeleg că nu plăcerile de moment îţi aduc relaţii de-o viaţă."

Nefericirea devine din ce în ce mai răspândită, iar cartea are careva soluţii de suflet.
Evaluarea
Parerea lui Cristian Catan / (Plasată la data 15.11.2015)
Sincere felicitari
M-am regasit in multe pasaje din aceasta carte. In alta ordine de idei, foarte frumos realizata si, dupa parerrea mea, o sa constituie inspiratie in povestea de dragoste a multora (asta daca nu traiesc deja asemanator. Sincere felicitari.
Evaluarea
Parerea lui Anne / (Plasată la data 11.11.2015)

Bestseller.md îți mai recomandă: