GLOBALISMUL ȘI DEPOPULAREA Biopolitică, Vaccinare, Transumanism

Pierre-Antoine

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

”Problema demografiei politice și a controlului nașterilor este în centrul preocupărilor și strategiilor de hegemonie dezvoltate de globalismul politic, și asta încă de la originea proiectului de republică universală și  de stat mondial integrat. O orientare  de societate care își are rădăcinile filosofice în istoria eugenismului, apoi a transumanismului ca viziune despre lumea globală și unificată a destinului omenirii.
Constituirea unei ordini internaționale care să fie în primul rând în beneficiul unui „miliard de aur” de indivizi este unul dintre obiectivele strategice ale acestui proiect politic globalitar (global și totalitar). Construirea în etape a unei societăți eugeniste este planificată de mult timp de către  actorii cei mai influenți și de către mediile organizare ale guvernanței mondiale”.

Pierre-Antoine Plaquevent

”Cartea bunului nostru prieten francez Pierre-Antoine Plaquevent ”Globalismul și Depopularea. Biopolitică, Vaccinare, Transumanism” se înscrie în mod exemplar în demersul intelectual al Rezistenței antimondialiste, care și-a asumat greaua, riscanta și onorabila misiune de a demasca planurile elitelor demonizate de a măcelări cât mai mulți oameni la scara întregii lumi. Înfruntând discursul dominant care încearcă să-și impună propriul narativ viclean și seducător, autorul face o muncă de investigație colosală, descoperind, sistematizând și explicând o multitudine impresionantă de documente, mărturii, cărți și declarații ale unor teoreticieni ai malthusianismului de ieri și de azi. De altfel, adevărata identitate și natura scopurilor castei de asasini care se autodivinizează și se consideră stăpâni ai lumii pot fi înțelese și prin următoarea metodă de analiză. Aceștia întotdeauna își camuflează planurile genocidare cu intenții nobile, cu grija pentru umanitate, cu vocația de a salva lumea”.        
 
Iurie Roșca

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 245
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
ISBN: 978-9975-35-599-5