Căderea din capitalism în tehnocrație

Iurie Roșca

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

”lurie Roșca este unul dintre puținii, dacă nu cumva singurul intelectual preocupat de reflectia metapolitică şi de dinamica geopolitică la scară planetară prezent cu regularitate în mass-media de alternativă din lume, publicând articole și interviuri în franceză si englezā, dar și intervenții video în aceste limbi. În ultimele luni textele lui au fost traduse în mai multe limbi, iar solicitările din partea jurnalistilor anti-Sistem din toată lumea se țin lanț.

În acest context este curios de observat că un gânditor conservator de talia lui lurie Roșca este practic boicotat atåt în România, cât și în R. Moldova. lar rarele excepții doar confirmă regula. Retelele securistice de sorginte ceaușistă s-au îmbârligat cu rețelele masonice s globaliste ce au produs o ocupaţie non-militară totală a României, căutând să stranguleze vocea unuia ca lurie Roşca".

Mihai Serban, lider de opinie conservator radical

 

"Simtim cu toții că lucrurile se precipită, iar tăvălugul globalismului se rostogolește cu o viteză crescândă peste noi. Legiunile întunericului danseaza tontoroiul, jubilând că au reuşit să înlănţuie mai toată lumea și s-o împingă spre abator.

Dar cu cât mai mare este pericolul, cu atât mai mult gust de luptă capăt. Zic aşa pentru că ce altceva este întregul zbucium al vieții mele decât o înfruntare a oricui încearcă să ne îngenuncheze ori să ne distrugă credința, traditia şi neamul?

Miza e mondială, de aceea şi acțiunea noastră metapolitică se extinde tot mai mult în lume.

Știm că vom învinge. Aici sau dincolo, dar fiind aliaţi cu Hristos nu ne putem pomeni în tabăra perdanților.

Privim cu încredere în viitor, ținem la Patria noastră terestră şi râvnim mereu spre Patria cerească.

Cu picioarele pe pământ și cu ochii minții ațintiți spre cer nu putem sta decât vertical.

Avem combustie interioară nesfârşită.

Motorul nostru se alimentează de la energia divină şi modelul înaintaşilor (...). O verigă în lanţul înfinit al generaţiilor care urmează linia neamului, atât mi-am dorit să fiu și asa voi rămâne"

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 552
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 24 x 16.5 cm
ISBN: 978-9975-36-385-3