Femei Puternice (LIVRARE 15 ZILE)

Louise L. Hay

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Afirmațiile Pozitive. Experimentează chiar acum tot ce poate fi mai Bun în Viață  (LIVRARE 15 ZILE)

Louise L. Hay

248,00 MDL
Vindecă-ți Corpul (LIVRARE: 15 ZILE)

Louise L. Hay

185,00 MDL

Descriere

Femei puternice
La început de mileniu, tot mai mulţi oameni vorbesc despre schimbările care se vor petrece cu Pământul. În această carte de mare inspiraţie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne învaţă însă că principalele schimbări la care vom asista în această perioadă fascinantă sunt cele „interioare“.

Ea ne explică faptul că atunci când femeile vor fi dispuse să schimbe acest „teren interior“, ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vieţii, mult mai înalt. 


Despre Autor

Louise L. Hay ţine seminare şi cursuri de metafizică. Este autoarea a numeroase bestselleruri, printre care: Poţi să-ţi vindeci viaţa şi Vindecă-ţi corpul.Cărţile ei au fost traduse în peste 30 de limbi şi au apărut în 35 de ţări de pe glob. De când şi-a început activitatea de consultanţă în domeniul Ştiinţei Minţii, în anul 1981, Louise a ajutat milioane de oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul şi puterea creatoare pentru a se vindeca pe sine şi pentru a creşte din punct de vedere spiritual.

Louise este proprietara şi fondatoarea Hay House, Inc., o editură specializată în publicarea de cărţi din domeniul dezvoltării şi perfecţionării, care produce cărţi şi casete audio şi video ce îşi propun să contribuie la însănătoşirea planetei.

Louise a ajutat milioane de oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul şi puterea creatoare pentru a se vindeca pe sine. 

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 127
Apariția: 2014
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-8420-46-2