Vindecă-ți Corpul (LIVRARE: 15 ZILE)

Louise L. Hay

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Vă mai recomandăm

Afirmațiile Pozitive. Experimentează chiar acum tot ce poate fi mai Bun în Viață  (LIVRARE 15 ZILE)

Louise L. Hay

248,00 MDL

Descriere

Louise L. Hay este o autoare de renume international, care a ajutat milioane de oameni din intreaga lume sa se vindece si sa se simta inspirati. Cu mai bine de 20 de ani in urma a fost diagnosticata cu cancer, dar s-a vindecat singura prin folosirea metodelor descrise in aceasta carte: Vindeca-ti corpul.

Gandurile pe care le emitem si cuvintele pe care le rostim zilnic contribuie la crearea realitatii noastre, influentandu-ne starea de sanatate si experientele de zi cu zi. Prin schimbarea acestor ganduri si a acestor cuvinte, noi ne putem schimba radical viata.

Louise L. Hay ne explica in aceasta carte mecanismul prin care atitudinea noastra fata de viata si fata de noi insine poate sta la baza bolilor de care suferim. Daca vei folosi tehnicile ei simple, dar extrem de eficiente, vei avea surpriza sa descoperi tiparele mentale care au stat la baza afectiunilor tale si vei invata astfel sa te cunosti mai bine.

Tot ce trebuie sa faci in aceasta directie este sa pornesti de la boala sau de la afectiunea de care suferi si sa cauti in carte afirmatia potrivita pentru a dizolva tiparul negativ si pentru a-l inlocui cu unul pozitiv. Foloseste-te de acest ghid pentru a incepe sa te insanatosesti incepand chiar din aceasta zi.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 102
Apariția: Noiembrie 2011
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-8080-47-5