Masca de Fier [eBook]

Alexandre Dumas

Stoc Limitat

Formate eBook

Vă mai recomandăm

   Contele de Monte-Cristo. Vol. I [eBook]

Alexandre Dumas

0,00 MDL
   Cei Trei Muschetari [eBook]

Alexandre Dumas

0,00 MDL

Descriere

Aramis ştie un secret uluitor… şi are un plan îndrăzneţ pe care vrea să-l ducă până la capăt. Philippe, un tânăr ţinut prizonier într-o închisoare franceză încă din copilărie, este fratele geamăn al regelui Ludovic al XIV-lea. Identitatea adevărată a lui Philippe este cunoscută de foarte puţine persoane, printre care şi de episcop, mai precis de Aramis, care are un plan de a-l înlocui pe rege. Va reuşi acest complot? Poate oare Aramis să se bizuie pe prietenii săi Porthos, Athos şi D’Artagnan, că îl vor ajuta dacă nu reuşeşte?

Ca si in cazul altor mistere faimoase, povestea Omului cu masca de fier i-a fascinat de secole pe artisti. Poetii, romancierii si regizorii de filme au incercat sa afle adevarata identitate a omului necunoscut care a fost intemnitat cu o masca de fier pe chip, in Franta, in ultimii ani ai secolului XVII.-- http://geticul.blogspot.com

Imagini din filmul ”The Man in the Iron Mask” (1998)

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 


 

 

 


Despre Autor

Alexandre Dumas s-a nascut in 24 iulie 1802 la Villers-Cotterets. Tatal sau, Thomas-Alexandre Dumas, general in armata lui Napoleon, cade in dizgratia acestuia si moare in 1806, lasandu-si familia intr-o situatie materiala precara. Creator de eroi legendari, dramaturg si romancier, Alexandre Dumas a cunoscut un succes timpuriu, contemporanii considerandu-l un geniu de forta lui Balzac si Hugo.

 Scrie drame istorice si moderne, tragedii, comedii, creand o opera dramatica deosebit de bogata. Ca romancier, s-a orientat spre romanul istoric, care devine sub pana sa roman de capa si spada. Semneaza aproape 300 de romane.

Mai multe informații

Limba: Română
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1-2 MB
Compatibil cu Kindle: Da