Biblioteca Adevărul, Vol. 55. Dune vol. II

Frank Herbert

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Descrierea Cărții

În societatea acestor oameni ai viitorului, ştiinţa şi tehnologia sunt cu mult evoluate faţă de timpurile noastre, cu toate că folosirea computerelor şi a oricărei inteligenţe artificiale este interzisă. Acestea sunt înlocuite de fiinţe umane înzestrate cu o inteligenţă extraordinară.

Dincolo de toată această evoluţie, specia umană păstrează chiar şi peste mii de ani o slăbiciune care îşi pune pregnant amprenta asupra tuturor evenimentelor prin care trec personajele. Este vorba despre lupta pentru putere. între Casa Atreides şi Casa Harkonnen există o rivalitate pe care împăratul o speculează. El îi face Casei Atreides un cadou: stăpânirea planetei Dune, cea mai importantă planetă a imperiului şi sursa melanjului, un drog care prelungeşte viaţa oamenilor, asigură transportul interstelar la viteze mai mari decât viteza luminii şi le oferă oamenilor posibilitatea de a ghici care dintre posibilităţile multiple de evenimente viitoare are cele mai multe şanse să se producă.

Întregul Univers este dependent de melanj. Absenţa lui ar duce imperiul într-un blocaj de nedorit. Astfel, oamenii viitorului trec prin experienţe dintre cele mai ciudate şi mai de neînchipuit în încercarea de a menţine liniştea şi bunăstarea imperiului.

Despre Autor

Frank Patrick Herbert (n. 8 octombrie 1920 – d. 11 februarie 1986) a fost un scriitor american de science fiction, aclamat atât de marele public cât și de critici, care a avut, în același timp, un mare succes comercial. Este bine cunoscut pentru romanul Dune și cele cinci continuări ale acestuia. Opera sa se numără printre operele clasice din literatura de science fiction. Dune este "cel mai bine-vândut roman science fiction al tuturor timpurilor", iar seria este considerată printre clasicele genului. - Wikipedia

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 400
Apariția: 2009
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 978-606-539-104-8