DINȚII MĂRII

Peter Benchley

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Călătoriile doctorului Dolittle

Hugh Lofting

Preț special 149,40 MDL Preț standard 166,00 MDL
Băiatul cu pijamale în dungi (LIVRARE 15 ZILE)

John Boyne

184,00 MDL
Jocul pentru campioni al Domnului Lemoncello. Vol.3

Chris Grabenstein

Preț special 201,60 MDL Preț standard 224,00 MDL
  Amintiri din Viitor

Andreea Russo

Preț special 233,10 MDL Preț standard 259,00 MDL
                                                                 Anne de la Green Gables. Volumul 1 din seria „Anne de la Green Gables”

Lucy Maud Montgomery

Preț special 179,10 MDL Preț standard 199,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

THRILLERUL CE A STAT LA BAZA CELEBRULUI FILM JAWS REGIZAT DE STEVEN SPIELBERG LUAREAT AL TREI PREMII OSCAR

 

Cu o săptămână înainte de sărbătoarea națională de 4 iulie, Martin Brody, noul șef al poliției din micuța stațiune de vară Amity Island, are motive să creadă că trupul unei persoane găsit pe țărm este opera unui rechin.

 Îngrijorat de riscurile la care pot fi expuși turiștii, șeriful insistă să închidă plajele. Cu toate acestea, lăcomia antreprenorilor locali și a primarului ies în calea securității, doar pentru a declanșa o nouă serie de atacuri sângeroase.

 Acum, toți ochii sunt ațintiți asupra oceanului, în timp ce șeful poliției împreună cu biologul marin, Matt Hooper și expertul ucigaș de rechini, Quint, vânează conducătorul incontestabil al apelor: un mare rechin monstruos, care patrulează în larg, flămând de carne umană. Dar, pot ei să depășească înțelepciunea prădătorului acvatic și să scape din fălcile sale masive?

 „Puternic! Romanul te prinde imediat.” The New York Times ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
 „Un roman plin de intensitate și suspans.” The Washington Post ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ 
 „NU ESTE O POVESTE PENTRU CEI SLABI DE INIMĂ.” The Philadephia Inquirer ☆ ☆ ☆ ☆ ☆


 Pe 4 iulie, sezonul de pescuit se va deschide... la oameni.

 Este o vară fierbinte pe Insula Amity, o mică comunitate a cărei activitate principală sunt plajele sale. Când noul șerif Martin Brody descoperă rămășițele victimei unui atac de rechin, primul lui gând este să închidă plajele.

 Acest lucru nu-i place primarului și mai multor oameni de afaceri locali. Șeriful anulează decizia sa, iar în următorul weekend un băiat este ucis de prădător. Mama băiatului acordă o recompensă pentru rechin, iar localitatea este în curând acoperită de vânători amatori și pescari care speră să încaseze recompensa.

 Un pescar local cu multă experiență în vânătoarea de rechini, Quint, se oferă să vâneze creatura contra unei taxe mai mari. În curând, Quint, Brody și Matt Hooper de la Institutul Oceanografic sunt la vânătoarea marelui rechin alb.

Insula Amity avea de toate. Cer senin. Apă caldă. Oamenii se înghesuiau acolo în fiecare vară. Era locul perfect de hrănire.

Comunitatea pașnică a insulei Amity este terorizată. Există ceva în mare care îi atacă pe înotători. Nu se mai pot bucura de mare și de soare așa cum obișnuiau, iar frica care se răspândește afectează numărul de turiști.

După multe încercări, marele rechin nu pare să plece, iar șeful poliției, un om de știință și un pescar răzbunător decid să meargă în larg pentru a ucide fiara.

Îți place peștele?

Ei bine, și lui îi place de tine…

 

Mai multe informații

Limba: Română
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm