De la zero la unu (LIVRARE: 15 ZILE)

Blake Masters, Peter Thiel

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Vă mai recomandăm

Psihologia persuasiunii. Totul despre influențare. Amplifică-ți puterea de convingere și învață să te aperi de manipulare  (LIVRARE: 15 ZILE)

Robert B. Cialdini

385,00 MDL

Descriere

Daca vrei sa construiesti un viitor mai bun, trebuie sa crezi in secrete.

Marele secret al vremurilor noastre este ca mai avem inca frontiere necunoscute de explorat si inventii noi de creat. In De la zero la unu, legendarul antreprenor si investitor Peter Thiel ne arata cum sa descoperim solutii originale pentru a crea aceste lucruri noi.

Thiel porneste de la premisa ca trecem printr-o perioada de stagnare tehnologica, chiar daca suntem prea distrasi de miriada de dispozitive mobile stralucitoare ca sa putem observa realitatea. Tehnologia informatica s-a imbunatatit rapid, dar nu exista niciun motiv pentru care progresul ar trebui sa fie limitat la computere sau in Silicon Valley. Progresul poate aparea in orice industrie sau zona de business si izvoraste din cea mai importanta abilitate pe care ar trebui sa o stapaneasca un lider: capacitatea de a invata sa gandeasca pe cont propriu.

De la zero la unu prezinta atat o viziune optimista a progresului, cat si o perspectiva noua asupra inovatiei: aceasta incepe atunci cand inveti sa-ti pui intrebarile care te ajuta sa descoperi valoare in locuri neasteptate.


Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 457
Apariția: 2017
Coperta: Copertă moale
ISBN: 978-606-722-223-4