Colierul Reginei. Vol. I [eBook]

Colierul Reginei. Vol. I [eBook]
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

Știu că mulți dintre cititorii noștri au trecut de vârsta la care savurau cărțile marelui scriitor - eu însămi n-am mai citit de mult un roman de-al lui - dar în week-end m-am întâlnit cu un prieten care mi-a amintit de opera lui Dumas și m-a potopit melancolia.

Că Alexandre Dumas este unul dintre cei mai mari scriitori, nu mai are rost să argumentăm, nici să explicăm de ce operele sale sunt încântătoare. Vă invit doar să vă reamintiți cum vă scufundați în lectura acelor cărți groase și pline de aventuri și să ne spuneți care este preferata voastră.

A, și trebuie să precizăm: este vorba despre Alexandre Dumas tatăl.

1 Cei trei muschetari - 1844
2 Contele de Monte-Cristo - 1845
3 Colierul reginei - 1849
4 Laleaua neagră - 1850
5 După douăzeci de ani - 1845

-- Andreea Chebac, http://www.bookblog.ro

Despre Autor

Alexandre Dumas s-a nascut in 24 iulie 1802 la Villers-Cotterets. Tatal sau, Thomas-Alexandre Dumas, general in armata lui Napoleon, cade in dizgratia acestuia si moare in 1806, lasandu-si familia intr-o situatie materiala precara. Creator de eroi legendari, dramaturg si romancier, Alexandre Dumas a cunoscut un succes timpuriu, contemporanii considerandu-l un geniu de forta lui Balzac si Hugo.

 Scrie drame istorice si moderne, tragedii, comedii, creand o opera dramatica deosebit de bogata. Ca romancier, s-a orientat spre romanul istoric, care devine sub pana sa roman de capa si spada. Semneaza aproape 300 de romane.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1-2 MB
Compatibil cu Kindle: Da

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: