Cavalerul Reginei [eBook]

Alexandre Dumas

Stoc Limitat

Formate eBook

Vă mai recomandăm

   Cei Trei Muschetari [eBook]

Alexandre Dumas

0,00 MDL
   Contele de Monte-Cristo. Vol. I [eBook]

Alexandre Dumas

0,00 MDL

Descriere

Romanul aparține seriei de romane ale lui Dumas despre Revoluția Franceză. Acțiunea se petrece în anul 1793. Romanul urmărește aventurile unui tânăr curajos pe nume Maurice Lindey care se implică fara să vreă într-un complot regalist pentru a o salva pe Marie Antoinette din închisoare.

Maurice este dedicată cauzei republicane, dar pasiunea lui pentru o femeie frumoasă și tânără îl conduce în serviciul misteriosului cavaler de Maison-Rouge, creierul din spatele complotului.

Despre Autor

Alexandre Dumas s-a nascut in 24 iulie 1802 la Villers-Cotterets. Tatal sau, Thomas-Alexandre Dumas, general in armata lui Napoleon, cade in dizgratia acestuia si moare in 1806, lasandu-si familia intr-o situatie materiala precara. Creator de eroi legendari, dramaturg si romancier, Alexandre Dumas a cunoscut un succes timpuriu, contemporanii considerandu-l un geniu de forta lui Balzac si Hugo.

 Scrie drame istorice si moderne, tragedii, comedii, creand o opera dramatica deosebit de bogata. Ca romancier, s-a orientat spre romanul istoric, care devine sub pana sa roman de capa si spada. Semneaza aproape 300 de romane.

Mai multe informații

Limba: Română
Apariția: 1845-1846
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1-2 MB
Pagini Ediție Print: 558
Compatibil cu Kindle: Da