Strategia în afaceri

Jack Trout

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

 Set Top 4 Cărți de Business și Dezvoltare Personală (Ofertă Limitată)

Doar Azi la 50% Reducere

Preț special 499,00 MDL Preț standard 1.000,00 MDL
                    Vinde sau vei fi vândut

Grant Cardone

199,00 MDL
                                              100 de Metode de a Încheia o Vânzare

Grant Cardone

259,00 MDL
Dacă Nu Ești Primul, Ești Ultimul

Grant Cardone

199,00 MDL
Pe cont propriu

Vadim Țurcanu

199,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

SUCCESUL ÎNSEAMNĂ SĂ GĂSEȘTI STRATEGIA CORECTĂ

Pornind de la compania General Electric și trecând prin sute de companii din întreaga lumea, am avut ocazia de a înțelege ce anume determină succesul sau eșecul în afaceri.

Ceea ce am învăţat de fiecare dată este că succesul nu înseamnă să ai oamenii potriviţi, atitudinea potrivită, instrumen­tele potrivite, modelele potrivite sau organizarea potrivită. Toate acestea te ajută, dar nu te plase­ază în fața tuturor celorlalți.

Strategia stabilește direcția competitivă, dictează planificar­ea produsului, îţi spune cum să comunici la nivel intern și extern și asupra căror lucruri trebuie să te concentrezi. Succesul înseamnă să găsești strategia potrivită.

„Cartea lui Jack Trout ne-a oferit o strategie foarte bună pentru a învinge concurenții noștri cei mai mari.” — Sanjeev Gupta, Liberty House Group

 „Am lucrat cu Jack Trout la poziționarea Xerox acum 30 de ani. Perspectivele și viziunile sale s-au dovedit remarcabile.— Vince Vaccarelli, Xerox Corporation

 „Am irosit o mulțime de re­surse încercând să găsim o strategie potrivită pentru com­pania noastră. În cele din urmă l-am găsit pe Jack Trout și el a schițat o strategie fabuloasă în două ore. Apoi ne-a ajutat să implementăm strategia și funcționează impecabil.” — Leslie Monsky, Decorative Things

 „Dacă concurenții tăi vor citi cartea lui Jack Jack iar tu nu, atunci vei avea probleme mari. Sfaturile sale ne-au oferit avantajul de care aveam nevoie pentru a concura cu succes.” — Mark Gonsalves, DirectBuy, Inc.

Atunci când ai nevoie de o strategie există o persoană la care merită să apelezi — consultantul în afaceri Jack Trout. De peste 20 de ani, viziunile sale i-au ajutat pe oamenii de afaceri din toată lumea să captiveze mintea consumatorului, să cucerească piața și să devină lideri în domeniul de activitate.

• STRATEGIA înseamnă SUPRAVIEȚUIRE
• STRATEGIA înseamnă PERCEPȚIE
• STRATEGIA înseamnă SĂ FII DIFERIT
• STRATEGIA înseamnă COMPETIȚIE
• STRATEGIA înseamnă SPECIALIZARE
• STRATEGIA înseamnă SIMPLITATE
• STRATEGIA înseamnă SĂ FII LIDER
 • STRATEGIA înseamnă REALITATE

 

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 173
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9789975323390