Scrisoarea pierdută de la Auschwitz

Anna Ellory

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Berlin, 1989.  În vreme ce zidul dintre Est și Vest se prăbușește, Miriam Winter îl îngrijește pe tatăl ei, Henryk, aflat pe moarte. Când acesta strigă, în agonie, numele Frieda – și fiica sa descoperă pe încheietura lui un tatuaj de la Auschwitz, ascuns sub cureaua ceasului –, istoria secretă a lui Henryk începe să iasă la iveală.

Căutând indicii despre trecutul tatălui ei, Miriam găsește o uniformă de deținută din lagărul pentru femei de la Ravensbrück, ascunsă printre lucrurile mamei sale. În tivul rochiei, ea descoperă pitite scrisorile Friedei către Henryk, din care află adevărul răscolitor despre fetele supuse experimentelor medicale în lagăr. Și, pe fundalul poveștilor despre sacrificiu și rezistență ale acelor tinere, Miriam pune cap la cap o poveste de dragoste rămasă ascunsă aproape cincizeci de ani în inima tatălui ei.

Inspirată de femeile acelea extraordinare, Miriam se străduiește să dărâme zidurile pe care și le-a ridicat în jur. Pentru că speranța supraviețuiește chiar și în vremurile cele mai întunecate.

•„O lectură emoționantă, terifiantă și sfâșietoare.” – Jill Mansell, autoarea romanului Greșelile Mirandei
•„Debutul în forță al lui Ellory dezvăluie adevărul răscolitor despre femeile acelea și despre puterea, sacrificiile și rezistența lor.” – Heat Magazine
•„Un roman extraordinar și puternic, care m-a captivat și emoționat până la sfârșit.” – Mary Chamberlain, autoarea romanului Croitoreasa de la Dachau
•„Înspăimântător, dar în același timp minunat.” – Polly Crosby, autoarea romanului The Illustrated Child

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 480
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 9786067939958