Evadare de la Auschwitz

Joel C Rosenberg

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

In timp ce masina de razboi nazista zdrobeste Europa, tanarul Jacob Weisz este silit sa-si paraseasca patria iubita, Germania, si sa se alature miscarii de rezistenta din Belgia. Dar, dupa ce o operatiune de salvare scapa complet de sub control, Jacob se trezeste prizonier intr-un tren care se indreapta spre sudul Poloniei. Condamnat la munca fortata in lagarul de la Auschwitz, Jacob se aliaza cu un pastor francez, inchis pentru ca i-a ajutat pe evrei. Cei doi sunt hotarati sa evadeze. Scopul lor este sa ajunga in Occident si sa-i alerteze pe Aliati in legatura cu ingrozitoarele lucruri care se petrec in Polonia, inainte ca fascismul sa distruga intreaga Europa. Soarta a milioane de oameni atarna intr-un fir de par.

"Rosenberg a facut ceea ce stie cel mai bine: a creat, intr-un context politic si religios concret, personaje credibile, care actioneaza din convingere sau exploateaza religia in scopuri egoiste ori malefice. Este cea mai impresionanta lucrare a lui Rosenberg de pana acum." - Publishers Weekly

JOEL C. ROSENBERG, (n. 1967) a publicat 14 romane si cinci lucrari cu caracter documentar. Sase dintre romanele sale s-au aflat pe lista de bestselleruri a ziarului New York Times, si anume: The Last Jihad (2002), The Last Days (2003), The Ezekiel Option (2005), The Copper Scroll (2006), Dead Heat (2008) si The Twelfth Imam (2010). The Ezekiel Option a primit premiul Gold Medallion pentru "cel mai bun roman al anului 2006" din partea Evangelical Christian Publishers Association. In calitate de consultant in comunicare, a colaborat cu o serie de lideri din SUA si Israel, printre care Steve Forbes, Rush Limbaugh, Natan Sharansky si Benjamin Netanyahu. A acordat sute de interviuri la posturi de radio si televiziune renumite, precum ABC, CNN, FOX News, The History Channel si MSNBC. A absolvit Universitatea Syracuse, fiind licentiat in cinematografie.

Locuieste in SUA, in apropiere de Washington, DC.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 496
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-779-584-4